USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У лучанина вилучили майже сто кілограмів бурштину

5 Грудня 2016 16:20
Поліція вилучила майже 89 кг бурштину в жителя Луцька на Рівненщині. Про це УНН повідомили у прес-службі Нацполіції.

Правоохоронці отримали інформацію, що на автомобілі будуть перевозити велику партію незаконного добутого бурштину. Близько 18:00 на виїзді з міста Рівне патрульні зупинили автомобіль, в якому за інформацією оперативників УЗЕ, знаходилась партія “сонячного” каміння.

У машині 34-річного жителя Луцька знаходилось декілька мішків з камінням. Вага незаконно добутого бурштину становить майже 89 кілограмів.

Наразі слідством відкрито кримінальне провадження за ст.198 (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) КК України.

Поліцейські встановлюють походження вилученого бурштину, а також ймовірні канали збуту.

За таке кримінальне правопорушення передбачене покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus