USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку хочуть прозорого відбору об’єктів для капремонту

28 Липня 2016 18:52
Під час вибору будинків, дворів та доріг для капітального ремонту за кошти міського бюджету перевагу надають тим об’єктам, де мешкають депутати чи чиновники міськради, - вважають лучани.

Про це йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради 27 липня.

У запиті до міського голови депутат Микола Собуцький повідомив, що до нього звернулися мешканці будинку №1 на вулиці Даньшина щодо здійснення поліпшення асфальтного покриття та якісних характеристик двору. Депутати підтримали запит колеги.

В іншому підтриманому запиті депутат зауважив, що до нього надходить багато звернень від мешканців Луцька з проханням проведення капітального ремонту аварійних житлових будинків, дахів, тротуарів, прибудинкових територій та автодоріг. Лучани обурені відсутністю прозорої процедури об’єктів на проведення капітальних ремонтів. На їхню думку, перевага надається тим об’єктам, де мешкають самі депутати та чиновники міської ради, а ті об’єкти, які перебувають у занедбаному стані і реально потребують ремонту, відкладаються роками. Зважаючи на це, на думку депутата, потрібно визначити чіткі критерії відбору об’єктів, які потребують першочергового виділення коштів з бюджету міста для здійснення капітального ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Липня 2016 19:18
Ах какой красавчік Коля.
1111 Показати IP 28 Липня 2016 23:12
Депутати видерають гроші на свої округи. Яскравий приклад - Яручик. Є враження, ніби інших округів не існує. Врешті, нема ЦІЛІСНОЇ КАРТИНИ ПОТРЕБ ВСЬОГО МІСТА ...Нема паспортизації проблем, оцінки черговості їх виконання. У мешканців нема інформації про проблеми у сусідів. Може, інші проблеми - важливіші... Проте НАШ депутат - крутий. Всі гроші перетягне на свій округ...
Олег Показати IP 29 Липня 2016 00:51
Який красавчік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus