USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку не можуть дочекатися обіцяного ремонту двох вулиць

28 Вересня 2016 12:31
Чиновники міськради обіцяли, що вулиці Полонківська та Ранкова будуть відремонтовані ще влітку, але ремонт не розпочали досі.

Про це йшлося під час 13 сесії Луцької міськради 28 вересня.

Член фракції «УКРОП» Борис Смаль у депутатському запитанні до міського голови поцікавився щодо звернення від садівничого кооперативу та перевізника маршруту №4 про ремонт вулиць Ранкової та Полонківської влітку. Автори звернення наголошували на необхідності першочергового ремонту цих вулиць. У відповіді на звернення депутата отримав запевнення у тому, що ремонт буде здійснений влітку, однак ремонт не розпочинали досі. У відповіді за підписом міського голови на повторне звернення йшлося про те, що роботи виконають восени. Депутат поцікавився, чи отримують стягнення чиновники міськради за відповіді, які не виконуються.

Міський голова Микола Романюк відповів, що вулиці, які є у планах, будуть відремонтовані, але «неможливо все зробити за один раз». Він повідомив, що працівники міськради отримують зауваження і стягнення за такі відповіді та просив свого першого заступника Тараса Яковлева проконтролювати питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 28 Вересня 2016 15:32
В центрі міста вул.Словацького і Учительська язиками владців ремонтується,а ви хочете,щоб вони на периферії вам відремонтували.привикла тільки обіцяти,а ці обіцянки є повною БРЕХНЕЮ!Оце і є стиль роботи влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus