USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку відбудеться Міжнародний турнір з козацького двобою «PRIDE-2017»

9 Лютого 2017 16:16
Змагання за правилами ММА зберуть в Луцьку сотні спортсменів з України, Азербайджану, Туреччини, Литви, Польщі та Білорусі. Організатори обіцяють, окрім видовищних поєдинків, і виступи моделей та музикантів.

Міжнародний турнір з козацького двобою «PRIDE-2017» відбудеться 18-го лютого у ТРЦ «ПортСіті» на Арені розваг «Generator-City» з 10:00 до 20:00 години.

«Ці змагання стануть видовищем, яке поєднає гладіаторські поєдинки в октагоні та козацький національно-патріотичний колорит. На турнір запрошені спортсмени різних стилів бойових мистецтв. Участь братимуть як аматори, так і професійні бійці, адже на заході будуть присутні офіційні представники міжнародного рейтингу «SHERDOG», - інформує організатор змагань, голова Волинської обласної Федерації «Козацький Двобій», президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков.

Також цього дня запланована й вечірня спортивно-розважальна програма.

«Родзинкою заходу буде фінальна частина – лучани та гості міста матимуть змогу насолодитися висококласними двобоями та рейтинговими поєдинками ММА. Пікантності та яскравості події додадуть покази жіночого спортивного одягу від моделей агентства Марини Занюк та виступи гурту «GarageDrumShow». Також до шоу будуть залучені піджейки. Початок платної шоу-програми розпочнеться з 22:30 (прохід через двері нічного входу в «ПортСіті»). Наголошу, що всі виручені кошти від вхідних квитків підуть на придбання спортивного інвентарю для спортсменів Волинської федерації козацького двобою», - розповідає Кулаков.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЧИНАЙТЕ НОВЕ ЖИТТЯ НЕ З ПОНЕДІЛКА, А ЗІ СПОРТУ

Партнери заходу: Інформаційне агентство Волинські Новини, «Національний Корпус» від «Азову», ПП «Бош-Тепло», приватна фірма «Скорпіон-Сервіс», ТРЦ «ПортСіті», ПрАТ «Едельвіка», Тренувальний центр бойових мистецтв «Pride», пригощає ресторація «Гостина» та кав’ярня-піцерія «Scorini».

Нагадаємо, що вперше Міжнародний турніру козацького двобою відбувся в Луцьку торік. Тоді в клітці відбулося 20 яскравих боїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мала Показати IP 11 Лютого 2017 01:16
Клаааас, буде весело
Baks Bani Показати IP 17 Лютого 2017 23:42
Жаль,що мене не буде :( Я би поучавствував в мордобоях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus