USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку водій вигнав з автобуса багатодітну матір, бо АТП заборонило возити пільговиків

24 Лютого 2017 18:20
У Луцьку водій вигнав з автобуса багатодітну матір, бо АТП заборонило водіям перевозити пільговиків.

Про це повідомила лучанка Наталія Янчук у соцмережі Фейсбук.

Як написала жінка, 24 лютого купила у касі Луцького авовокзалу квиток до Рівного по пільговому посвідченню дитини багатодітної сім'ї. Касир сказала, що водії Нововолинського АТП 10708 не беруть пільговиків, але квиток не видати вона не має права.

"Спробуйте, може домовитеся з водієм", - сказала вона.

Наталія, неодноразово чуючи про такі ситуації, провела дитину до автобуса і підійшла до водія, попередила, що дитина їде по пільговому квитку, щоб не було нюансів.

"Водій, показуючи мені відомість, у якій зазначено пільгу, сказав, що у нього є постанова АТП 10708, згідно якої він пільговиків не возить. Він пригрозив, що або вона заплатить, або він її висадить. Зайшов у маршрутку, попросив у неї квиток, і попросив показати посвідчення, яке видер з рук і сказав, що я його зможу забрати у Нововолинську, коли заплачу за проїзд, бо його начальство забирає гроші в них з зарплати і згідно постанови забороняє возити пільговиків.

Коли я сказала, що викличу поліцію, він сказав - "Викликайте, зірвіть мені рейс!".

Потім вискочив з маршрутки і пішов до місця водія - я за ним, з вимогою повернути посвідчення, він відштовхнув мене, закрив перед носом двері і поїхав. Дитина в маршрутці, я на вокзалі...

Поліцію викликала, а дитина в цей час заплатила гроші і забрала посвідчення, квиток водій теж забрав і не повернув.

Патрульні, які приїхали на мій виклик, передали на пост номер маршрутки і конфлікт був уже на Цуманському перехесті без мене. Там його зупинили і довго з'ясовували ситуацію з водієм і начальником АТП. Гроші повернули, квиток (який до речі є докуменом страхування!) - теж", - йдеться в дописі.
Зауважимо, такі інциденти відбуваються постійно. Так, нещодавно водій забрав посвідчення й виганяв пільговика з автобуса сполученням Луцьк-Ратне.

Також набув розголосу випадок, коли водій автобуса “Луцьк-Нововолинськ” відмовився від перевезення учасника бойових дій, мотивуючи це відсутністю місць. Раніше повідомлялося, що у Луцьку з маршрутки вигнали учасника АТО, бо його статус - це «понти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 50
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 18:55
Ну і де ж в нас такі К*ЗЛИ беруться ??? Основна проблема, що більшості громадян на це пофіг. .. замість того щоб заступитись за дитину вони дивляться тупо в вікно ...
А до Лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 19:22
А держава собі в стороні тихенько либиться. Зтравили людей пільгами. Тут великого розуму не треба. От він ворог - водій маршрутки. Ату його. Поки гризуться, забувають про комунальні платежі та все "хороше" в нашому житті. Я водія як хама не захищаю. Але подивіться на ситуацію трохи в іншому ракурсі.
я до Лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 20:28
Чому інші зобов'язані платити повну вартість, а діти ночі безкоштовно? Батьки натра..али то хай платять, а якщо нема грошей тоді дітей в інтернат. І нетреба вішати свої проблеми на водіїв, підприємців і інших платників податку, в них також є сім'ї які треба кормити.
Я до дебіла до я Показати IP 24 Лютого 2017 21:37
Причому тут діти ночі... Коли є пільга- АТО, багатодітні, інваліди, і т.д. то треба возити або відмінити пільгу. А за самоуправство з Ляшком в Тайланд.
Анонім до я Показати IP 24 Лютого 2017 23:47
я - головка від "уя. ти, жертва аборту
Житель міста до я Показати IP 25 Лютого 2017 12:00
Слухай ти,діти ночі! ДІТИ- ТО Є БОЖЕ БЛАГОСЛОВІННЯ!!! І якщо є на те пільга,то нехай користуються нею!Я думаю то є нормальна родина,не якісь алкоголіки які живуть дісно на дитячі гроші!
Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 19:09
перевізнику скасувати ліцензію на перевезення, проти водія порушити кримінальну справу за грабіж
лгпнг до Анонім Показати IP 25 Лютого 2017 01:31
коментар було видалено
# Показати IP 24 Лютого 2017 19:10
В нього є керівнтцтво яке несе відповідальність за нього .Причом тут водій йому сказали він виконав як в арміі
Анонім до # Показати IP 24 Лютого 2017 19:39
а як скажуть зарізати пасажира ?
таня до # Показати IP 24 Лютого 2017 23:12
В армії нижчий по рангу має право не виконувати злочинний наказ. Як постанова якогось АТП може мати вищу юридичну силу ніж закон????
Сергій Показати IP 24 Лютого 2017 19:13
«Касир сказала, що водії Нововолинського АТП 10708 не беруть пільговиків, але квиток не видати вона не має права.» Для чого тоді контролери стоять як собаки і заганяють всіх за квитками, вони й повинні людину з квитком посадити в автобус. Чи вони лише для того,щоб брати з водіїв десятину? "Спробуйте, може домовитеся з водієм", - сказала вона. Про що домовлятися? "Водій, показуючи мені відомість, у якій зазначено пільгу, сказав, що у нього є постанова АТП 10708, згідно якої він пільговиків не возить. Він пригрозив, що або вона заплатить, або він її висадить. Зайшов у маршрутку, попросив у неї квиток, і попросив показати посвідчення, яке видер з рук і сказав, що я його зможу забрати у Нововолинську, коли заплачу за проїзд, бо його начальство забирає гроші в них з зарплати і згідно постанови забороняє возити пільговиків. Що ж це за документ ця постанова АТП 10708 , яка має вищу юридичну силу ніж Закон і який «порошенко» чи «гройсман» її підписав. Де вона опублікована, дуже хотілосяб прочитати та почути офіційне її тлумачення через кишенькове телебачення та газету.
Лучанину Показати IP 24 Лютого 2017 19:13
Від перевізників і пофігістів
Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 19:32
Блін, учасників Ато виганяють і совісті немають.
Перехожий Показати IP 24 Лютого 2017 20:00
Закон один для всіх. Якщо квиток продали, то він дійсний. І як це якесь АТП може вирішувати кого йому возити, а кого ні. Але люди в нас тоже "моя хата скраю, я чого не знаю". Автобуси Луцьк-Рівне їздять через 20 хв. Потрібно було вийти всім здати квитки і хай їде пустим.
Юра Показати IP 24 Лютого 2017 20:15
Пропоную виплатити компенсацію у 1000 євро і ввести штраф за подібні випадки
Активіст до Юра Показати IP 24 Лютого 2017 21:00
А автобус спалити як символ ганебного відношення до людей. Хай весело і гордо ходять пішки.
лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 21:03
давайте вчить водіїв я одного навчив на кінцевій хто зімной добавляйтесь до флеш мобу дай *зди водітілю маршрутки
Дістало бидло до лучанин Показати IP 24 Лютого 2017 21:21
Люто плюсую. Потраплю в схожу ситуацію - заступлюся і вставлю водію в сраку вихлопну трубу. Моралфагі і тєрпіли хай мінусують
Я до Дістало бидло Показати IP 25 Лютого 2017 00:10
Ти також тормоз.
Сергій до лучанин Показати IP 25 Лютого 2017 09:00
ти спочатку побудь в шкурі водія маршрутки а потім ходи со своім флешмобом
Дід Показати IP 24 Лютого 2017 21:20
Дістали ті пільгових з Шацьк в Луцьк за 3 гривні щоб пива попити, а чому я повинен платити повну ціну, чим мої діти гірше від сімї в якої багато дітей чому я повинен своїх обміняти, поясніть?
просто громадянин до Дід Показати IP 24 Лютого 2017 21:47
У тої бідноти з пільговим квитком манікюр то не з дешевих ! Чи його теж по пільгах роблять?
Просто в громадянину до просто громадянин Показати IP 25 Лютого 2017 00:04
Не знаю хто Ви ., але ви ніхі.....ра , не тямите в манікюрі, по-перше він вже має добрих два тижні, по друге такий манікюр можна без проблем зробити дома самому. І якщо багатодітна, то що без манікюру ходити ?, чому ви такі заздрісні :(, шкода Вас убогих
жорж до Дід Показати IP 24 Лютого 2017 22:01
тому що ти як справжній українець, зависник і твоя хата скраю, а як до корита - то перший. Українці вимирають, глянь статистику, там все ясно. От і завдання держави чимось домопагати багатодітним, тому що в наш час трохи напряжно не то що три, а й навіть одну дитину утримувати. Бо може прийти час, що буде нас один мільйон, і той в Києві....а взагалі з такими бидлячими підходами ніфіга в Україні і не світить.....тому і кацапія і трахає Україну ось уже 4 століття.......
Читач Показати IP 24 Лютого 2017 21:43
Ну не хоче вести і що. Учасники ато теж не хочуть визволяти країну, бо їм так сказали і що. Чого одним можна іншим ні?
правда Показати IP 24 Лютого 2017 21:47
Фактично всі багатодітні і так отримують соцвиплати з наших з вами податків,які могли б бути використані на той самий ремонт дороги. То в мене виникає питання якого х""" одні мають плодитись а всі інші за них платити?
жорж до правда Показати IP 24 Лютого 2017 22:04
ну то плодись, хто тобі не дає......чи може дійсно не дають))))))
правда до жорж Показати IP 24 Лютого 2017 22:21
В мене є дитина. І ні в кого грошей на іі виховання і утримання я не вимагаю. Схоже на відміну від тебе я не ЖИДОБРОД який сидить в дома і всі тобі винні бо ж в тебе діти. А підняти гепу і заробити для своіх дітей не пробували????? А якщо не можеш заробити то й нема чого народжувати!!!!
Жорж до правда Показати IP 24 Лютого 2017 23:00
А так жваво взявся обговорювати, а я яй, а тут відразу і закіпів. Не кіпішуй, маєш дитину, то добре, виховуй, а до інших не лізь, без тебе і твоїх податків люди виховають своїх дітей, так, як робили століттями. А те що є в Законі то вибач, треба виконувати, бо навіщо така держава.
правда до Жорж Показати IP 25 Лютого 2017 08:58
А з чиіх ж то податків тоді платять цим особам соцдопомоги і забезпечують кучу пільг???? Я хочу щоб моі податки йшли на покращення рівня життя мене і моіх дітей, а не більшості багатодітних ледарів!!! Бо на відміну від тебе я бачу як бпгатодітні мами і тати СИДЯТЬ ВДОМА, не прпцюють, а живуть від соцвиплати до соцвиплати і всі ім винні і повинні на них працювати. В більшості одержані гроші йдуть не на дітей а ПРОПИВАЮТЬСЯ і ПРОІДАЮТЬСЯ. Після цього ти гадаєш ті діти підуть працювати щоб піднімати економіку? Ні не підуть! Бо вони не знатимуть що це така ПРАЦЯ, бо іх горе-батьки не давали ім прикладу. І будуть ці діти до кінця життя на шиі в держави чекати коли ім наша соціальна держава допоможе.
Жорж до правда Показати IP 25 Лютого 2017 10:20
На Донбасі теж думали люди що вони особливі і всіх кормлять, бо лише вони працюють, а вся Україна гуляє і пропиває. І що? Так що не заплутуйся в собі. Бо лише в згуртованості і допомозі ближнього наша сила. А ти незрозуміло чому ненавидиш багатодітних дітей , обїли мабуть тебе, бідолашний, джипика нового не вистачає, сором, та й годі.
Анонім до жорж Показати IP 24 Лютого 2017 23:50
та в нього повний висяк
аяяй Показати IP 24 Лютого 2017 22:17
відмінити пільги і замінити адресною допомогою
ТАня Показати IP 24 Лютого 2017 23:23
Шановні дописувачі, питання не в дітях ночі (треба або не мати дітей, або бути повним придурком щоб так називати дітей), не в тому хто скільки і кому винен, не в тому хто краще дбає про дітей, а хто гірше. Питання у виконанні законів, а точніше в повному їх ігноруванні. Якщо сьогодні відверто ігнорують норми одного закону, то завтра точно так само буде проігноровано право й тих хто має одну дитину, хто тяжко працює, щоб чогось добитись у цьому житті. І вже тоді Ви теж будете обурені до нестями що Ваше гарантоване Конституцією і Законами право затоптали у гімні. Норми закону повинні виконуватись незалежно від Ваших уподобань, бо завтра Вам надають ввечері по пиці і Ви будете винні у тому, бо нема чого ввечері по місту тинятись....
Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 23:53
квиток пройшов через касу. перевізник нехай звертається за відшкодуванням вартості. в чому проблема ?
ро до Анонім Показати IP 25 Лютого 2017 01:23
Ти тормоз. Держава відмовляє підприємцям повертати кошти через це і підприємці відмовляються возити дітей ночі.
Анонім до ро Показати IP 25 Лютого 2017 11:29
а в суд звертались ?
ро до Анонім Показати IP 25 Лютого 2017 20:34
звертались суд присуджує а держава всеодно відмовляється повертати
Анонім до ро Показати IP 25 Лютого 2017 21:30
Які дата і номер постанови і якого суду ? яке рішення виконавчої ?
ро до Анонім Показати IP 25 Лютого 2017 23:09
а рішення виконавчої таке що нема в держбюджеті грошей
Анонім до ро Показати IP 26 Лютого 2017 11:19
не бреши . нікуди ти не звертався
пасажир Показати IP 25 Лютого 2017 08:43
каса взяла гроші за своі послуги. А закон не діе не виділені гроші за пільгове перевезення. дивуе зякою ненавистю хотіли б розправи над перевізником. приватний перевізник не муніципальний І автобус власний--не державний. Так- люди бідні. за пільгами треба йти до влади!!!
Жорж до пасажир Показати IP 25 Лютого 2017 10:25
То навіщо перевізник погоджується на умови конкурсу по перевезенню пасажирів??????
на сьогодні Показати IP 25 Лютого 2017 18:26
держава на місцевому рівні не відшкодовує перевізникам за пільгові перевезення людей... не стиковочка законів ... крапка
Анонім до на сьогодні Показати IP 25 Лютого 2017 21:33
із законами все нормально. треба звертатись до суду
просто громадянин до Анонім Показати IP 25 Лютого 2017 23:14
Нестиковочка якраз із дотриманням законів державою,яка надала пільги та гарантувала ЗАКОНОМ їх компенсацію перевізникам.Але на даний час не виплачені гроші ще за 2015 рік.То за логікою держава може не дотримуватись закону,а перевізник не може, і повинен державні пільги забезпечити своїм горбом.Чому ж в аптеках та в магазинах так не дбають про людей та не дають ліків чи хліба по пільгах?
Анонім до просто громадянин Показати IP 26 Лютого 2017 15:41
так до суду звертались чи ні ?
Водій Показати IP 26 Лютого 2017 14:30
А ви спробуйте з посвідченням багатодітної дитини купити хліба та ковбаси!
Анонім до Водій Показати IP 26 Лютого 2017 15:40
ти зовсім дурненький, чи прикидаєшся ? право на безкоштовний проїзд передбачене законом. при чому тут хліб з ковбасою ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus