USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У мікроавтобусі, який наїхав на поліцейського на Волині, знайшли контрабандні цигарки

5 Квітня 2020 20:30
5-го квітня міжвідомчою групою за участі поліції, СБУ, прикордонників та прокуратури у Володимирі-Волинському затримали бус «Фольксваген». Водій на вимогу поліції не зупинився і наїхав на правоохоронця. Поліція переслідувала водія до центру міста. У бусі було 17,5 тисяч пачок цигарок.

Про це БУГу повідомили у пресслужбі Львівського прикордонного загону.

За інформацією співробітників оперативних підрозділів Держприкордонслужби на околиці Володимира правоохоронці зупинили транспортний засіб марки «Фольксваген» під керуванням громадянина України.

Водій вказаного автомобіля на вимогу працівників Національної поліції не зупинився, у зв’язку з чим, екіпажем поліціянтів здійснено переслідування автомобіля. Після чого зловмисник здійснив наїзд на співробітника Національної поліції, та під час проведення оперативних дій автомобіль був зупинений.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили сигарети загальною кількість 17500 пачок цигарок марки «Фест» з білоруськими акцизними марками. На теперішній час проводяться оперативні заходи та з’ясування обставин правопорушення.

Погоню на вулиці Ковельській зафіксувала камера відеонагляду vidcom.


Відео з місця події опублікував на своїй сторінці в фейсбук Андрій Семенчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Це не перерва!!! Показати IP 5 Квітня 2020 21:38
Це кінець уроку!!! Кінчилась ваша контрабанда!!! Ці черги кілометрові задрали! раз на пів року їдеш за кордон стоїш з ідіотами по пів дня! Поляки дивляьтся як на чорта бо ви гнетесь під кожного щоб той блок перевезти галімий!!! ЧЕКАЄМО НА ШАХТАХ ВОЛИНСЬКОГО БАСЕЙНУ!!! АХАХААААААААА!!!!!!
Джек до Це не перерва!!! Показати IP 6 Квітня 2020 01:09
Треба виділити цих дебілам одну таможню і через неї хай возять і там стоять в чергах. Проблема тільки в тому що зелікові фури валять через кожну таможню щодня і того стоїть кожна таможня!
777 Показати IP 5 Квітня 2020 21:49
До це не правда !!! Ти клоун!!! Хай краще блоки возять ніж завтра будуть тебе душити за гроші, що б сім’ю прокормити !!!
Ти ще не поняв??? до 777 Показати IP 5 Квітня 2020 22:42
ви всі будете со...ати а не душити!!! зараз трошкі вас придушать щоб ви потім краще со...али!!!!АХАХАААААААААААААААА!!! мразь.............
Арафат Показати IP 5 Квітня 2020 22:55
Ай-яй-яй!!! Затримали з порушенням правил карантину - відстань від носа до носа була меншою за 1,5 метра!!! Поліцаїв - оштрафувати на 35 тис кожного!!!
Володимир Показати IP 6 Квітня 2020 07:48
Портвейн, ты там певно в долі був.0?
Ох Показати IP 6 Квітня 2020 08:36
Конкуренти здали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus