USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У пам’ять Миколи Романюка організували футбольні змагання

24 Лютого 2017 22:45
Волиняни та мешканці донеччини змагалися у грі з футзалу в пам’ять покійного Луцького міського голови Миколи Романюка. Хоча гра товариська, але протистояння було палким.

Товариська гра з футзалу між командами ФК «Волноваха» з міста Волноваха, Донецької області та ФК «Абориген» пам’яті Миколи Романюка відбулася 24 лютого у приміщенні Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Співорганізатор змагань начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцькради Юрій Волинець каже, що саме таким чином вирішили вшанувати покійного, бо за час керування Романюком, Волноваха стала містом-побратимом. Зокрема, в цей день прибула делегація, яка передали рідним документ, в якому вказано, що Миколі Романюку посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин міста Волноваха».

«Сьогодні зранку пішли на кладовище, ввечері відбулися змагання. Саме зараз це відбувається, бо завтра день, коли три роки тому підписали меморандум про міста побратими між Луцьком і Волновахою»,- розповідає Волинець.
На ці змагання із Донецької області приїхав заступник голови Волноваської районної ради Сергій Демченко.

«Ми вирішили приїхати в Луцьк, аби ще раз підтвердити нашу дружбу та віддати шану міському голові, бо завдяки нашим стосункам ми вже не вперше приїжджаємо сюди, і волиняни до нас приїжджають. А це найкращий метод формування сильної та дружньої України з різних регіонів.», - наголосив Демченко.
За результатами змагань, перемогу здобула дружба! Змагання завершилися з рахунком 1:1. У знак поваги спортсмени обмінялися подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А Показати IP 24 Лютого 2017 23:17
У депутатів-політиків зараз своя гра почалася - боротьба за крісло називається.
До авторів Показати IP 28 Лютого 2017 09:05
Донеччани, це ті, хто в Донецьку!!! А грали Волновасці!!! Демченко С.В. не є головою райради, не тільки Ю.Волинець є організатором змагань, ще й міська Федерація футболу на чолі з Василем Кохановським. Грали ФК "Волноваха" і ветеранський ФК "Абориген", не ЛСТМ№536 . Це різні команди... Якщо даєте інформацію, робіть це правдиво!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus