USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Венецію завдяки коронавірусу вперше за 60 років повернулися дельфіни

20 Березня 2020 18:43
Введення карантинних заходів, які були прийняті в Венеції через поширення коронавірусу, сприятливо позначилися на екології міста. Через відсутність натовпів туристів в місті, вода в каналах стала чистішою і в неї повернулися дельфіни вперше за 60 років.

Про це повідомляє Страна з посиланням на The Hill.

Жителі Венеції діляться спостереженнями в соцмережах. «У мене є трохи позитиву для вас. Після введення карантину в Венеції канали очистилися і в них помітили дельфінів. Уперше за 60 років!» – написав один із них в Twitter.

Деякі користувачі соціальних мереж заявили про те, що Земля відпочиває від впливу людей і приходить в норму.

Однак, за словами мера Венеції, незважаючи на те, що вода здається чистішою, не факт, що її якість дійсно покращилася. «Вода здається чистішою, тому що зараз менше руху каналами, що дозволяє відкладанням залишатися на дні», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 20 Березня 2020 19:28
природа просто возвращает то,что отняли у нет люди.естественный отбор....дельфины сильнее.
Вік Показати IP 20 Березня 2020 19:33
От і подумайте люди що ви творите з домом своїм, нам же ж жити ще на цій землі і дітям нашим, не нищіть те що осталось, дайте шанс природі виправити наші помилки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus