USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Від поранень, отриманих під Авдіївкою, помер відомий «кіборг»

25 Лютого 2017 10:48
Смертельна куля наздогнала «кіборга» Миколу Гуцаленка з позивним «Кока», відомого тим, що вивісив прапор над Донецьким аеропортом.

Боєць помер у комі від отриманих під Авдіївкою поранень, повідомляє «Преса України».

«Десантники не помирають, вони йдуть на небо! Помер Кіборг Микола Гуцаленко, який вивішував прапор над терміналом ДАПу... Десантник 79-ї десантно-штурмової бригади Микола Гуцаленко, з позивним «Кока», помер внаслідок поранення у голову, отриманого під Авдіївкою 21 лютого», – повідомила користувачка соцмереж під ніком «Лілея Івасик».

У Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова медики дві доби намагалися врятувати йому життя. Проте Гуцаленко помер, так і не вийшовши із коми. Інформацію підтвердив боєць Віталій Клим. Він додав, що на фронті зберігається складна ситуація, а ЗСУ несуть втрати пораненими.

Користувачі соціальних мереж висловлюють слова співчуття родині Гуцаленка. В пам'ять про нього вони поширюють відео, на якому «Кока» з двома іншими кіборгами, ризикуючи життям, вивісили прапор над ДАПом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петро Показати IP 25 Лютого 2017 12:10
Вічна память Герою!
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 25 Лютого 2017 12:39
Царство Небесне і вічна пам'ять! Такі відразу ж ідуть до Бога.
Анонім до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 25 Лютого 2017 14:18
а чому ти нехоч вiдразу пiти, фiлософ, iди набирають по контракту
Дурна війна Показати IP 25 Лютого 2017 17:17
Зненавиділа д*більну владу, яка 26 років в Росії і Україні нищить простих людей ... Покара на горе-владу у двох країнах буде, але коли... ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus