USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Змагання за правилами ММА: козацький двобій «PRIDE-2017» в Луцьку

18 Лютого 2017 14:40
Міжнародний турнір із козацького двобою «PRIDE-2017» стартував у Луцьку. В обласний центр Волині приїхали 25 команд із різних регіонів України та чотирьох іноземних держав.

Змагання відбуваються 18-го лютого у ТРЦ «ПортСіті» на Арені розваг «Generator-City».

Уже вдруге на цей турнір приїжджає тренер спортивного клубу «Бусідо» з Бреста Олександр Патрейко.

«Наші спортсмени з великим нетерпінням чекали сьогоднішнього турніру та старанно готувалися до нього. Торік, як спробували тут виступити, то азарту хоч відбирай – дуже сподобалося. Взагалі, такі зустрічі не тільки дають можливість спортсменам проявити себе, отримати новий досвід, а й знайти друзів. Мої вихованці підтримують контакти зі своїми колегами з України, спілкуються в соцмережах», - розповідає Олександр.
Вперше в Луцьк приїхав вінничанин Олег. Для нього ці змагання – це випробовування сили духу та навиків.

«Я займаюся не довго, лише рік. Втім, тренер сказав, щоб я їхав, значить вірить у мене, що я достойний. Тому старатимусь його не підвести. Загалом, змагання - це дуже хороший досвід, який показує твої помилки, слабкі місця й загартовує», - наголошує боєць.
Участь в турнірі беруть 10 чоловіків з об'єднаної збірної команди з Азербайджану та Туреччини, 20 учасників приїдуть з Білорусі, з Литви п’ятеро. Щодо українських спортсменів, то в командах загалом є понад 150 бійців (Вінниця, Хмельницький, Рівне, Львів, Одеса, Дніпро, Кам'янець-Подільський, Чернігів, Кременчук, Київ). З Волині виступатимуть близько 100 учасників із клубів: «Прайд», "Garda", «Воїн», «Герць», «Легіон», «Окінава», «Естет», «Західний Корпус», «Ковель».

Поєдинки триватимуть до 20:00, далі буде перерва й о 22:00 розпочнеться вечірня спортивно-розважальна програма, під час якої і відбудуться фінальні бої найсильніших спортсменів. Так, лучани та гості міста матимуть змогу насолодитися висококласними двобоями та рейтинговими поєдинками ММА. Також заплановані жіночі покази спортивного одягу від моделей агентства Марини Занюк та виступ гурту «Garage Drum Show». До шоу будуть залучені піджейки. Прохід через двері нічного входу в «ПортСіті». Всі виручені кошти від вхідних квитків підуть на придбання спортивного інвентарю для спортсменів Волинської федерації козацького двобою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Історія Показати IP 18 Лютого 2017 18:29
Гладіаторські бої. Хлєба і зрєліщ!!!!!!!!!!!!
Migel Показати IP 19 Лютого 2017 08:43
Гідний високій рівень змагань. Побільше б таких спортивних подій. Кулаков і ПРАЙД - Молодці.
кум Показати IP 19 Лютого 2017 10:57
Кулаков молодець. Гарний організатор.
Оля, Дмитро, Тетяна Показати IP 19 Лютого 2017 11:02
Бажаємо в подальшому багато пермог та нагород ! Сили і терпіння Кулакову Олександру Володимировичу - хорошому тренеру та організатору !!! ПРАЙД - ВПЕРЕД !!!
лучанка Показати IP 19 Лютого 2017 12:00
А ми дякуємо нашим тренерам клубу "Герць" - Роману Олександровичу та Віталію Олекснадровичу за виховання та тренвання наших дітей!!! Герць - супер клуб!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus