USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи потрібна підтримка судів?

4 Вересня 2013 21:30
Регіональна програма забезпечення захисту інтересів громадян та сприяння створенню належних умов для функціонування судів області викликала у більшості депутатів двояке ставлення.
«Навіщо нам підтримувати за обласні гроші суди?», − це запитання лунало чи не під час усіх засідань постійних комісій обласної ради.
Що ж це за Програма і для чого вона? Волинські Новини запитали у її ініціатора Сергія Слабенка.
«Ці гроші потрібні на облаштування пандусів біля судів. Інформаційні дошки написані шрифтом Брайля. Це потрібно громаді, а не суддям. То чого гроші мають виділяти суди, а не обласний бюджет. Чим більше звернень громадян у суди – тим ясніша картина буде, що людям потрібно, з яких питань вони частіше звертаються. Тим швидше можна буде внести якісь зміни, доповнення у законодавство. Ось для чого ця програма підтримки суддів. А наші депутати просто не слухають або не читають пояснень», − прокоментував Сергій Слабенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 4 Вересня 2013 23:06
Нєєє нетреба нас Палиця захистить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus