USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

32 волинських підприємства «покажуть себе» в Києві

22 Травня 2013 14:30
32 волинських підприємства презентують свою продукцію на XXV Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2013» в Києві, - інформує прес-служба ОДА.

З 22 по 25 травня у столиці в Національному комплексі «Експоцентр України» розгорнули XXV Міжнародну агропромислову виставку «Агро-2013». Її відкриття відбулось сьогодні за участю вищого керівництва держави, членів Уряду, народних депутатів України, а також міністрів профільних міністерств десятьох іноземних держав.

Делегацію від Волині очолили голова облдержадміністрації Борис Клімчук та його заступник Віталій Карпюк. На стенді області свою продукцію презентують 22 місцевих виробники. Вони представляють хлібобулочні, кондитерські та макаронні вироби, борошно, цукор, курятину та ковбаси, молоко та продукти його переробки, соки та напої, овочеві консерви, майонези та кетчупи, м’які маргарини, живе пиво, столово-мінеральні води, алкогольні напої, продукцію бджільництва.

Крім цього, десять волинських сільськогосподарських підприємств демонструють досягнення у галузі тваринництва – на виставку привезли 25 голів великої рогатої худоби чорно-рябої молочної та волинської м’ясної породи.

Як зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, Волинь має чим похвалитися: товари місцевих виробників відповідають найвищим стандартам якості.

«Волинь, як аграрна область, створює сприятливі умови для розвитку агробізнесу. І за останні три роки маємо значне зростання виробництва. Для стимулювання та допомоги людям у нас працює 27 регіональних програм підтримки агропромислового сектору. Наше завдання - стабільний розвиток сільських територій Волині, де проживає переважна більшість краян. Пріоритетом стала підтримка власників особистих селянських господарств, оскільки переважна частина реальних доходів сільських сімей формується за рахунок саме цієї категорії господарств. Будемо й далі створювати умови, щоб селянин був зацікавлений вирощувати продукцію і мав з неї дохід», - зазначив Борис Клімчук.

Довідково:
Свою продукцію на XXV Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2013» в Києві представляють: ПАТ «Теремно Хліб», ТзОВ ПК «Заграва-Луцьк», ТзОВ «Волинь-зерно-продукт», ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2», ПАТ «Гнідавський цукровий завод»,ТзОВ «Віва», ПрАТ «Ковельські ковбаси», СЛАТ «Тур», ПОСП ім.Шевченка, Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, ДП СЛАП «Любешівагроліс», ПрАТ «Волиньхолдінг», ПАТ «Луцьк-Фудз», ВАТ «Павлівський пивоварний завод», ПАТ «Луцький пивзавод», ТзОВ «Стиль Нова», ТзОВ «Віта Фудз», СФГ «Золота нива», Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан», ТзОВ «Чебені плюс», ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», СГПП «Рать», СТзОВ «Україна», СТзОВ «Зоря», СТзОВ «В.Прометей», СТзОВ «Пісочне», СТзОВ «Дружба», СТзОВ «Лан-Волинь», ТзОВ «Ратнівський аграрій» , ФГ «Перлина Турії» та СГПП «Несвіч».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus