USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Білоруси віддали Україні водні об’єкти на Волині

26 Листопада 2012 17:41
Частину об’єктів Білоозерської водоживильної системи, які знаходяться на Волині, передали у власність Україні.

Акт про передачу Україні Республікою Білорусь частини об’єктів Білоозерської водоживильної системи підписали в приміщенні Залухівської сільської ради Ратнівського району 21 листопада 2012 року, – інформує Волинське обласне управління водних ресурсів.

Перемовини щодо передачі Україні розташованих на Волині водних об’єктів вели вже багато років. Врешті, наприкінці минулого року уряди двох країн прийняли відповідну угоду щодо статусу Білоозерської водоживильної системи, розташованої на території України.

Тож, 21 листопада 2012 року об’єкти Білоозерської водоживильної системи Дніпро-Бузького каналу стали власністю нашої держави.

Акт передачі за дорученням урядів підписали генеральний директор республіканського унітарного експлуатаційно-будівельного підприємства «Дніпро-Бузький водний шлях» Микола Котецький та начальник управління експлуатації водогосподарських систем, енергопостачання та механізації Державного агентства водних ресурсів України Вячеслав Розгон.

Як інформує «Голос України», передача частини Білоозерської водоживильної системи у власність України матиме велике значення для підтримування належного рівня води і в річці Прип’ять, і в озерах, ремонту та обслуговування дамб і каналів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus