USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Депутат Луцької міськради спростовує звинувачення у корупції

6 Серпня 2013 13:15
Депутат Луцької міськради Євгеній Ткачук вирішив спростувати звинувачення у корупції, які висунув на його адресу інший народний обранець – Андрій Осіпов.

«Волинські новини» вже повідомляли про те, що до УБОЗ УМВС України у Волинській області скерували депутатське звернення, в якому йшлося про протиправні дії Євгенія Ткачука. Також ВН писали, що матеріали направили до прокуратури Луцька з метою подальшого вивчення обставин справи.

Депутат міськради Євгеній Ткачук у телефонному коментарі «Волинським новинам» звинувачення називає безпідставними. «Я зараз знаходжуся у Криму, а завтра планую повернутися до Луцька і готовий надати всю документацію, яка стосується земельних ділянок».

Народний обранець розповів, що земельні ділянки, які знаходяться в мікрорайоні ДПЗ (30 квадратних метрів), та вулицях - Ветеранів, Львівській, Грушевського (по 60 квадратних метрів), перебували в оренді, а оскільки термін дії завершився, то він вирішив продовжити його. За ділянки сплачується орендна плата у розмірі 40 тисяч гривень щороку. На даний час до бюджету міста за використання цих ділянок сплатили понад 100 тисяч гривень. Усюди земля виділялася для ведення торгівлі із малих архітектурних форм. Компаньйони Ткачука – власний 22-річний син і підприємець Линник - організували на цих земельних ділянках магазини, реалізуючи там ковбасні вироби.

Стосовно законності виділення землі, то ця справа уже розглядалася Господарським судом у Луцьку, проте ніяких зауважень до депутата Євгенія Ткачука не було. Прокурор спрямував справу у Рівненський апеляційний суд, проте й там підстав для засудження судді не виявили.

Нині народний обранець Євгеній Ткачук, як і його син, вже з’являлися у прокуратуру Луцька, складали там свої свідчення і готові надалі відстоювати власну правоту. Порушення закону відкидають. Земельні ділянки вважають, що виділялися правомірно, адже вони були не вільними, а на них встановлені магазини (малі архітектурні форми, - ВН). Тому надання оренди на конкурсній основі проводити не потрібно було. Депутатське звернення Андрія Осіпова Ткачук називає помстою. В сесійній залі Євгеній Ткачук не підтримав ініціатив свого колеги щодо медичної реформи, тому нині той «мочить усі мої дії в міськраді» (слова Євгенія Ткачука).

«Волинські новини» стежитимуть за розвитком подій в цій резонансній справі та інформуватимуть про це відвідувачів нашого сайту.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
так Показати IP 6 Серпня 2013 13:24
запасаємось поп-корном))) це тільки початок)))
давид Показати IP 6 Серпня 2013 13:28
щоб борзим дуже не був Ткачук. Чомусь він завжди мав притензії до Осіпова. Останній навпаки не зачіпав його поки той не виліз на голову
Валік Показати IP 6 Серпня 2013 13:56
да так просто б Осіпов це не розкрив. Ото Ткачук і мутить. Тоді нащо йому Осіпов ?мути собі і все і не чіпай інших
кто идет в депутаты Показати IP 6 Серпня 2013 17:35
вот статья о том, что в депутаты идут только психопаты. http://focus.ua/politics/276778/ Так зачем нормальному человеку пытаться понять их и их проблемы? :)
Ну ну Показати IP 6 Серпня 2013 21:17
Вор должен сидеть в тюрьме.
Суд Показати IP 7 Серпня 2013 00:55
Це точно вор і рейдер оська буде сидіти в тюрмі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus