USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцьких освітян підозрюють у корупції під час закупівлі книг

29 Травня 2013 12:36
Чиновників з управління освіти Луцької міської ради та директорів і заступників шкіл підозрюють у корупції щодо закупівлі підручників і спеціалізованих зошитів в одному з торговельних закладів міста. Таким чином управління порушило тендерні процедури.

Про це стало відомо під час 41-ї сесії Луцької міської ради 29-ого травня.

Депутат Андрій Осіпов оголосив запит щодо здійснення перевірки на предмет корупції чиновників з управління освіти Луцької міської ради та директорів шкіл щодо закупівлі шкільних підручників.

Осіпов розказав, що до нього звернулися громадяни, які повідомили про факти можливих зловживань чиновників управління освіти та директорами навальних закладів щодо закупівлі шкільних підручників.

Зокрема лучани стверджують, що вчителям дають вказівки купувати підручники та робочі зошити для першого класу в магазині «Дім книги» на вулиці Конякіна, 37а. «Окремі чиновники викликають до себе і дають вказівки вчителям», - зазначив Андрій Осіпов.

Тож депутат допустив, що така ситуація існує по всіх класах школи. Тому просить здійснити перевірку наявності корупційних дій посадових осіб магазину і службовців управління освіти, зробити порівняльну характеристику закуплених у магазині «Дім книги» підручників, а також перевірити наявність зв’язків засновників торговельного закладу з чиновниками управління освіти. Запит Андрія Осіпова депутати підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцький школяр Показати IP 29 Травня 2013 14:27
вчителі пропонують батькам зробити колективну закупку підручника за 240грн. Я поцікавився в інтернеті - ціна на цей підручник 125 - 130 грн.
АмЄлія Показати IP 29 Травня 2013 15:52
В освітян -скрута,але як завжди"хіба ревуть воли - як ясла повні"
Руслана Показати IP 3 Червня 2013 13:15
В нашій книгарні був подібний випадок.Покупець відкрив сайт де ціни були вказані станом на 2005 рік.Якщо ви знайшли книги за такими цінами ви просто зобов"язані повідомити про це вчителя.А також поцікавитись де купують книги саме для Вашої дитини.Вимагайте ЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕК!!!!!!!!!!!А Ще краще чек разом з Витягом на право здійснення торгівлі.Часто вчителі Луцька купують книги у Львівських "зальотних"представників,Яких немає в жодних інформаційних джерелах,а з щирими посмішками розповідаютьщо купили в нашій книгарні.Пам"ятайте у Вас завжди є вибір!Можете купити в книгарні,здати гроші в школі(що значно полегшує Ваше життя)купити книгу через інтернет.А до вчителів претензії ставте тільки тоді ,коли Ви можете точно довести перебільшення вартості підручника.А в Інтернеті багато є дурниць.Руслана Лазарева книгарня"Руніка"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus