USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На автодорозі Луцьк-Рівне насмерть збили інспектора ДАІ. ФОТО

4 Листопада 2013 14:11
На відтинку автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне в селі Обарів Рівненського району автомобіль Nissan Sunny збив 25-річного інспектора ДАІ Віктора Омельчука. ДТП трапилася у неділю, 3 листопада, ввечері.

Правоохоронець був не на службі й в цивільному одязі. Цього дня він охрестив свого одномісячного сина, - інформує Gazeta.ua.
«Пригода сталася о 21:35 на відтинку автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне. Водій автомобіля Nissan Sunny допустив наїзд на 25-річного пішохода. Дійсно, загиблий був інспектором відділу ДАІ. Він перевівся на цю службу менше ніж місяць тому. Під час ДТП не був на службі. Через отримані травми він загинув на місці пригоди», - розповідає інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Руслан Панасюк.

За кермом легковика був 19-річний мешканець села Обарів Рівненського району. Він допустив наїзд на Віктора Омельчука, коли той перебігав дорогу в невстановленому місці. Інспектор мешкав у цьому ж селі, що й водій. У нього з дружиною - двоє дітей. Старшій доньці – півтора роки, а синові – менше місяця. Цього дня в них були хрестини.
У ДТП постраждав також і водій. Його госпіталізували в нейрохірургію центральної міської лікарні Рівного. Медики діагностували множинні непроникаючі поранення рогівки обох очей.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Показати IP 4 Листопада 2013 14:17
треба не всіх допускати до авто. Особливо неадекватних, хворих нервово і т.д.
adams Показати IP 4 Листопада 2013 14:27
Інспектор ДАІ не знає де переходити дорогу???
за правду Показати IP 4 Листопада 2013 14:56
сержант міліції у нетверезому стані заїхав в стовб, а потім невключивши аварійки і непоставивши аварійного знака ходив по проїзжій частині. Населений пункт не освітлюється. А водій Nissan намагався його обїхати. за ним дві машини проїхали по тілу і зникли з місця пригоди.
дожилися Показати IP 4 Листопада 2013 15:16
Ну хоч так, але реформи в ДАІ треба робити! Якщо по-іншому не виходить...
такі от справи Показати IP 4 Листопада 2013 20:14
хрестини були в минулу неділю. а вчора інспектор вдалу охоту святкував тому і стовп непобачив. а потім невключивши аварійки і непоставивши аварійного знака ходив по проїзжій частині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus