USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Провал «Волині» в Запоріжжі. ВІДЕО. РЕПОРТАЖ

27 Липня 2013 23:33
Запорізький «Металург» сповна взяв реванш у луцької «Волині» за ганебну домашню поразку минулого року.
Про хід матчу повідомляє власний кореспондент «Волинських новин», котрий стежив за матчем безпосередньо з трибун «Славутич-Арени» в Запоріжжі.
Підопічні Сергія Пучкова закономірно переграли хлопців Віталія Кварцяного з різницею у три голи. Причому «Волинь» жодного разу не засмутила голкіпера суперників.
Віталій Володимирович поставив до стартового складу опального Олексія Бабиря та включив до заявки на гру новачка Тимура Парцванію. Перед матчами з такими грізними суперниками як «Металіст», «Дніпро», лучани зобов’язані були привезти зі козацької столиці очки, аби впевненіше почуватися у майбутніх поєдинках. Сергій Пучков залишив на заміні екс-лучанина Максима Старцева.
Перед суботнім поєдинком «хрестоносці» в особистих протистояннях мали перевагу в одну перемогу: вісім успіхів проти семи у «козаків». Також шість разів ці клуби грали внічию. Минулого сезону лучани впевнено здолали суперника у нього вдома – 3:0 (Пилипчук, Аржанов, Бікфалві). В обласному центрі Волині була зафіксована «суха» нічия.
Перед грою глядачів танцювальним номером підтримав дівочий колектив. Глядачі, що дивилися матч по телевізору багато чого втратили, особливо чоловіча половина аудиторії.
«Волинь» розпочала матч з атаки лівим флангом, яку розіграв Ярослав Кінаш, коли раптом сталося неочікуване для нас… «Металурги» помчали в контратаку, і Сергій Сімінін змушений був фолити на Штурко. Пенальті влучно виконав Олексій Годін1:0.
Лучани побігли відіграватися, а «козаки» продовжували гостро контратакувати. На 13-ій хвилині гри Ерік Бікфалві мав нагоду зрівняти рахунок, однак Грдлічка впорався з пострілом румуна.
«Не забиваєш ти – заб’ють тобі»: гласить футбольна мудрість. На 29 хвилині Юрій Штурко промчав по своєму лівому фланзі, втік від підкату захисника та вдруге пробив повз Неділька. Але на цьому чорна смуга для «Волині» не скінчилася. Через мить капітан Сімінін порушив правила вдруге і побачив перед собою червоне «світло». Лівий фланг лучан після вилучення Сергія почав давати збої. «Козаки» в цьому районі «військових дій» провели ще низку небезпечних атак.
Але третій м’яч було забито зі центральної зони. Рудика з метрів двадцяти зважився на удар. Шкіряний, по дорозі до володінь Неділька, потрапив у Шикова та, зрадницьки змінивши свою траєкторію, шмигнув у «дев’ятку» воріт гостей – 3:0.
В другому таймі «Волинь» мала шанс сквитати один м’яч, однак Ерік не встиг замкнути простріл Лео. Господарі, зважаючи на рахунок, стали почувати себе вільніше. Технічний Жуніор дозволяв собі грати по-бразильськи: фінтити, роздавати паси п’яткою. В центральній зоні лучан «козаки» почувалися вільними, вони мали достатньо часу аби прийняти та обробити м’яча.
Наприкінці матчу з фан-сектору «Металурга» почулося гучне скандування: «Луцьк!», на що вболівальники «Волині» кричали: «Запорізька Січ!»
Свисток головного арбітра матчу зафіксував впевнену перемогу господарів «Славутич-Арени».



Українська Прем'єр-ліга. Третій тур

Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена"

Головний арбітр: Даньковський С.В. (Київ)

"Металург" (Запоріжжя) - "Волинь" (Луцьк) 3:0


Голи: Годін 3 (пен.), Штурко 31, Рудика 41

"Металург" : Грдлічка, Опанасенко, Пісоцький (Жуніор 77), Штурко, Рудика (Максимов 87), Нестеров, Шевчук, Коротецький, Годін (Гавриш 64), Матяж, Матеус

"Волинь": Неділько, Шумахер (Скоба 71), Кінаш, Шершун (Парцванія 42), Масло, Бікфалві, Бабир, Немчанінов, Гошкодеря (Леандро 55), Шиков, Сімінін

Попередження: Пісоцький 25, Гавриш 67 - Кінаш 10, Сімінін 13, Сімінін 35 (вилучений), Леандро 66, Масло 82, Немчанінов 90






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
влад Показати IP 28 Липня 2013 09:24
ну і ну що скаже кварцяний
Корінний лучанин Показати IP 28 Липня 2013 09:42
ВОЛИНЬ- НЕ ПЕРЕДБАЧУВАНА КОМАНДА! МИ ЇЇ ХВАЛИМО, А ВОНА "ЛЯПИ" ДОПУСКАЄ. НА ГРУ ІЗ ЗАПОРІЖЖЯМ, ОЧЕВИДНО, НЕ ГОТУВАЛИСЬ! НІЧИЮ Я Б ЗРОЗУМІВ,А ПОРАЗКУ 3-0, ЦЕ ВЗАГАЛІ ПОЗОР КОМАНДІ І КВАРЦЯНОМУ!!! ЦЕ ГОВОРИТЬ ПРО НЕ ЗІГРАНІСТЬ ГРАВЦІВ І НИЗЬКУ ТЕХНІКУ!
dfcz Показати IP 28 Липня 2013 10:20
одним словом *Луцкій ГАЗ-МЯЗ.
dfcz Показати IP 28 Липня 2013 10:20
одним словом *Луцкій ГАЗ-МЯЗ.
dfcz Показати IP 28 Липня 2013 10:20
одним словом *Луцкій ГАЗ-МЯЗ.
Начались заработки.... Показати IP 28 Липня 2013 11:08
Я на 100 % уверен - матч слили в брутальной форме...Позор Кварцованому !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus