USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Секретарю Луцькради заважають лавки кандидатів-конкурентів

13 Серпня 2013 11:37
«На лавках, встановлених одним із кандидатів на проміжних виборах до Луцької міськради, випивають оковиту», - нарікає секретар міськради Григорій Пустовіт (на фото).

У Луцьку триває плановий ремонт прибудинкових територій. На ці роботи виділили 14 мільйонів гривень із державного бюджету. Ще 3 – з міського.

«А деякі кандидати-генерали говорять, що вони роблять це за власний кошт. То треба сказати людям, що ці кошти з державного бюджету. Окрім того – інший кандидат поставив лавочки. Вже є скарги людей, що на тих лавочках – бари, випивають спиртні напої», - зазначив Григорій Пустовіт.
Чиновник закликав керівників міськвідділу, щоб вони скерували патрулі у ці квартали.

Начальник департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Іван Кубіцький зауважив, що лавки встановили за кошти благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - «Новий Луцьк».

Григорій Пустовіт, щоправда, не знайшов порушень у кандидата-однопартійця Дубняка.
Дивно, що представник влади замість подяки благодійникам за облагородження території міста, знаходить лише негатив.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Андрій Показати IP 13 Серпня 2013 11:46
Йомайо, хто б говорив. Грішка сам людям на гарм не допоміг, а тут йому лавки мішають. Піарити свого Дубняка хоче. Прсунути в раду, щоб мутити з дружком Романюком було легше. Люди не дурні і проголосують за того, хто щось добре їм робить, а не патякає язиком тільки
123 Показати IP 13 Серпня 2013 11:51
Справжнє прізвище Пустовіта- ШАРІКОВ...
Гоша до 123 Показати IP 13 Серпня 2013 12:08
кстаті, тіпаж в точку і похож як 2 каплі. Йому в фільмах грати, комедіях, а не в раді сидіти. І хто тих ахламонів туда вибирає?
Волинянка Показати IP 13 Серпня 2013 11:54
Недарма йому Бог таке прізвище дав - Пустовіт. Пустий він і порожній. В природі пустоцвітами називають квіти, які не дають плодів і користі. Ото цей Пустовіт у міській раді тільки красується, а перецвіте і піде у забуття, нічого не лишивши по собі. Краще б у свому дворі лавочку пенсіонерам встановив, то його б згадали добрим словом хоч, а так - нічого. Пустоцвіт один по ньому буде.
Давид Показати IP 13 Серпня 2013 11:59
да пправда що пустоцвіт
Олеся Показати IP 13 Серпня 2013 12:00
Рука руку миє. Якщо влада ставить - то нічого, то норма,і ніхто не бачить, хто там збирається і що роблять. А якщо хтось - то зразу погано. Краще б міська влада думала про те, як навести порядок у місті, щоб ввечері старшим людям було не страшно на лавках посидіти. Якщо так мислити - то взагалі, виходить, нічого не робити - і лавок не ставити, щоб алкашня не сиділа, і в школах майданчики з лавочками з тих же причин, і ліхтарі не включати ввечері, щоб люди менше ходили - хай по домам сидять. Ще комендантську годину ввести до повного щастя.
Мда до Олеся Показати IP 13 Серпня 2013 12:03
Так вони самі по ресторанах сидять, а не в подвір'ях багатоквартирок. Мабуть лавки останній раз в садочку ще бачили. Дєятєлі. Понабудовували особняків і зі своїх мерсів звичайних людей не бачать
Майстерспорту Показати IP 13 Серпня 2013 12:01
Так проблема, що на лавці бухають якраз до представників влади. Нехай тих лигарів збирають і порядоку наводять, а те, що матері з дітьми не мають де присісти в дворі, або пенсіонери чи інваліди, коли виходять на вулицю, то мусять на бордюрах сідати - факт. цей політикан вже нюх втратив. пора його разом з Романюком гнати в шию.
Я Показати IP 13 Серпня 2013 12:20
А я за грішку голосував і тепер жалію. Краще б за когось толкового, хто махає не язиком, а щось корисне зробить бодай своїм сусідам і вулиці. Одним словом - м***к
valar Показати IP 13 Серпня 2013 12:24
"У Луцьку триває плановий ремонт прибудинкових територій." - де саме він триває? Може я не в Луцьку живу, бо якось не зауважив.
Любарт до valar Показати IP 13 Серпня 2013 12:33
Пустоцвітик сказав що в нього на подвірї триває і в Романюка триває, а в інших нехай собі домовляються з депутатами. Кому як повезе.
політичний патруль Показати IP 13 Серпня 2013 12:51
Знову ляп з опозиційного боку. Ну коли ж ви адеватно навчитеся думки висловлювати? Ну не можна лучанам говорити, що лавки у дворі - це погано, навіть натякати не можна. Бо матеріальні блага - то основа і причина, через яку вони продають свої голоси. "Хоч за таблетку валідолу, хоч за лавку, аби користь була". Треба діяти хитріше, аби обдурити виборця. покищо найкраще дурять - валідольщики і лавкарі, яким електорат несе свої голоси. І так було, так є і так буде. Аппазіція - вчіться - бо ви у такому вигляді нафіг виборцям не треба будете.
Грицько Показати IP 13 Серпня 2013 13:01
Він сам не знає, що говорить. солдафон. Дорвалися з романюком до влади і керують як хто хоче - за принципами партії і військової бездіяльності
Вася Показати IP 13 Серпня 2013 13:25
До відома секретаря міськради. Стаття 53. Обмеження щодо ведення передвиборної агітації 1. Участь у передвиборній агітації забороняється: 2) органам державної влади, органам місцевого самоврядування. А висловлювання негативних думок публічно проти опонентів - це реклама. бо Стаття 47. Закону про вибори до місцевих рад говорить, що 1. Передвиборна агітація – це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за кандидатів у депутати...
Вася Показати IP 13 Серпня 2013 13:26
перепрошую, антиагітація :)
сусідка Пустоцвіта-ШарІкова Показати IP 13 Серпня 2013 14:05
Грішка Шаріков наїв за останні місяці таку пику,що скоро в екран телевізора не поміщатиметься :) І зуби він ніколи не щистить, тхне з рота за 100 метрів, ФУУУУ,гидота
Дядько Показати IP 13 Серпня 2013 14:07
Хай бере під руку свого дружка побитого - Романюка і разом ідуть в банк. Там їх оцінять по заслугам. А то людям вже набридли такі антиурядники. Тільки шкоду роблять. У місті порядку нема, дороги, каналізація, будинки, вулиці - все на ладан дихає. Якби не за приватні гроші робився точково порядок по вулицях, то місто вже давно на бомбейські трущоби перетворилося.
Мірка Показати IP 13 Серпня 2013 15:32
не ображайте чоловіка. Сів собі в тепле крісло і відчув себе начальником. Забув про проблеми жителів міста, які його в те крісло посадили.
кук Показати IP 13 Серпня 2013 16:25
очевидно пустовіт хороша людина, якщо так багато позитивних коментів про нього
Софія Показати IP 13 Серпня 2013 16:32
Сумно, що сварка стає нашою ментальною рисою. Одні тихенько працюють, інші тільки ждуть, а раптом вони спіткнуться. Таке враження, що до цих проміжних виборів у місті не було жодної лавки. Хто заважав кандидатові раніше щось добре зробити для лучан. Люди вчіться трохи думати, а ніж топтатися по тих,хто вболіває за загальну справу.
Іванна Показати IP 13 Серпня 2013 16:43
У моєму дворі також роблять ремонт дворової території. Позитивні зміни у Луцьку є, хто б там що не казав. Закликаю усіх бути толерантними. Ніхто не давав вам права так ображати людей.Думаю, що саме сусідка Пустовіта не чистить зуби і інтелект у неї зашкалює, якщо дозволяє собі такі висловлювання. А ще, напевно, заздрить, що чоловік зміг добитися чогось у житті.
лола до Іванна Показати IP 13 Серпня 2013 16:52
пустовіт добився???? Це саме про нього написані рядки у вірші Євтушенко ...Когда шагаешь к цели бойко, Как по ступеням, по телам, Остановись, забывший Бога, Ты по себе шагаешь сам! Топча как листья чьи-то лица, Остановись, ты слеп, как Вий, И самый шанс остановиться Безумством спешки не убий...
Николя до лола Показати IP 13 Серпня 2013 16:56
Оце точно!!! Оте замполітівське нопорозуміння зрадило усіх тих, хто протягував йому руку допомоги. BETE NOIRE
Олег Показати IP 13 Серпня 2013 16:53
Пане Григорію, знаю вас як порядного чоловіка. Не читайте гидоту, яку пишуть "писюни". "Собака гавкає, караван іде"
Олегу до Олег Показати IP 13 Серпня 2013 16:58
Ну собака, це зрозуміло - пустовіт, а караван це хто?
valaru Показати IP 13 Серпня 2013 18:57
Якщо Ви не бачите, де ремонтуються дороги і прибудинкові території у Луцьку, то даруйте, добродію, мабуть, Ви сліпі, і нажаль не можете побачити роботи Романюка. Попросіть, щоб вам почитали міську газету, в якій постійно пишуть про роботу міської влади? І Вам, може, тоді трохи розвидниться. У нас дуже толковий мер! А щодо Пустовіта - він чесна й ерудована людина. І не хаміть, будь-ласка...
Перевод до valaru Показати IP 15 Серпня 2013 23:08
BETE NOIRE - ненависна людина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus