USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смачні дарунки осені – тваринам Луцького зоопарку від малят. ФОТО

30 Жовтня 2013 15:37
Тварини міського звіринця отримали продукти та ласощі під час акції «Щедрі осені дарунки для тварин зоопарку». Про це Волинським Новинам повідомили організатори.

В акції взяли участь працівники дитячого садка «Журавлик», батьки та вихованці груп: «Веселі гноми», «Калинчата», «Казка», «Сонечко», «Чомусики», «Соняшник», «Росинка», «Віночок».

В результаті акції зібрали: капусти, гарбузів, кабачків, буряків, моркви, яблук, хліба, сухарів, горіхів, пшениці, ячменю, печива, винограду, картоплі загальною вагою 55 кілограмів та 11 літрів варення.

Агітбригада «Юні природолюби», керівництво Луцького зоопарку, адміністрація ДНЗ «Журавлик» висловлюють щиру подяку усім, хто відгукнувся на їх заклик, адже: «Любити природу мало, треба за неї відповідати!»

Особлива подяка Рицку Ігорю Йосиповичу за організацію перевезення дітей та продуктів до зоопарку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus