USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку можуть звільнити директора спортшколи

18 Червня 2013 13:14
Спортсмени стали на захист директора ДЮСШ №2 Луцька Миколи Марчука і виступили за те, аби залишити його на посаді.
Про це стало відомо під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму 18 червня.
Члени комісії розглянули питання про продовження контракту Миколі Марчуку на посаді директора ДЮСШ №2.
За словами начальника управління освіти і науки Луцької міськради Олега Гребенюка, улітку закінчується контракт у 6 керівників різнопрофільних навчальних закладів, зокрема, спортивної школи №2. Тож, питання про продовження угод вирішуватимуть шляхом співбесід з керівниками, після яких в управлінні з погодження Луцького міського голови Миколи Романюка прийматимуть відповідне рішення.
Вислухавши Гребенюка, член комісії Микола Дендіберін зауважив, що він – за те, щоб депутати підтримали Марчука і продовжили йому контракт.
«Людина на своєму місці… А то можуть поставити якогось недалекого чиновника і все рухне», - зауважив депутат.
Із ним погодився й представник Федерації дзюдо Волині і розповів про результати, яких вдалося досягти завдяки нинішньому директору ДЮСШ №2. Так, за словами спортсмена, минулого року з ініціативи Миколи Марчука у школі-інтернаті реконструювали 2 класи і відкрили спецклас дзюдо, де уже почали займатися 6-класники.
Підтримав і представник Федерації боксу України. Відзначивши Миколу Марчука як хорошого фахівця, він додав, що разом із ним вдалося відкрили школу боксу у Луцьку.
Відзначили й «футбольні» заслуги Миколи Марчука. Мовляв, ДЮСШ №2 – чи не єдина у місті, яка культивує футбол і «вирощує» хороших майстрів цього виду спорту.
Врешті, члени комісії прийняли рекомендаційне рішення щодо того, аби залишити Миколу Марчука на посаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
1 Показати IP 18 Червня 2013 15:07
УРА!!!
Спортсмен Показати IP 18 Червня 2013 16:26
Нічого не робить, тільки свою хоту. Звільнити , ще років 5 назад треба було.
Робітниця Показати IP 18 Червня 2013 17:23
Ще той злодій, як кажуть все було вкрадено при ньому. Не всі робітники його підтримують, а лише ті яких він залякав, що може залишитись. Спортшкола при ньому занедьбала, як би її не підтримували небайдужі. ГНАТИ....
робітник до Робітниця Показати IP 20 Червня 2013 23:22
Дуже-дуже всі налякані як страшно!!!!!!! Бред
Віталік Показати IP 18 Червня 2013 20:50
Так директор такий "добрий", що в холодну пору вечорами в душових миються цигани, які проживають неподалік. За які це заслуги??? БАРДАК...
Небайдужий Показати IP 19 Червня 2013 12:09
Нехай пенсіонери до самого кінця керують і не пускають молодь керувати. УРА!!!! Молодь нехай за кордоном батрачить, зробимо державу старих пенсіонерів і будемо і на пенсіЇ їм батрачити і на зарплату. Позор депутатам (така держава!!!!!)
Віктор Андрійович Показати IP 19 Червня 2013 15:56
Його руки нічого не брали, до них і так все державне приліпає і на свому домі відліпає. Директор супер маклер. Всі маємо просити скорше визволити школу від горе директора.
007 до Віктор Андрійович Показати IP 21 Червня 2013 22:20
Що ж, шановний Вікторе Андрійовичу, "директор супер маклер" особисто Вам такого поганого зробив? І Ви хочете сказати, що спортивна школа нині знаходиться в облозі, що її треба визволяти?..
Тренер Показати IP 20 Червня 2013 09:25
з чого брати ніякого фінансування не виділяє влада на розвиток спорту а на школу тим паче
Віктор Андрійович Показати IP 20 Червня 2013 16:54
Директор-менеджер, ШУКАТИИИИИИИИИИИИИИИИ. Під леж. кам. вода...................................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus