USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Уряд Азарова заборгував Волині майже 650 тисяч. ДОКУМЕНТ

19 Вересня 2013 13:07
Уряд Азарова заборгував Волині майже 650 тисяч гривень соціальних виплат. Про це йдеться у відповідному документі, інформує Українська правда.

Народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Людмила Денісова заявила, що в цілому уряд Азарова заборгував мільярд гривень із соцвиплат.
Денісова повідомила, що отримала документ з даними Державної казначейської служби щодо поточних виплат.
Так, згідно з документом, казначейством за станом на 16 вересня 2013 року були невиконаними платіжні доручення Фонду з тимчасової непрацездатності на суму майже 937 мільйонів гривень, в тому числі невиплата лікарняних – на суму 430 мільйонів гривень, декретних - 230 мільйонів гривень.

Крім того, уряд не оплачує лікування дітей у дитячих закладах оздоровлення.
Народний депутат наголосила, що уряд затримує навіть виплату на поховання - 1,13 мільйона гривень.

«Тепер всі ці кошти знаходяться у загальному котлі в Арбузова і сім’ї Януковича, і розподіляють вони їх так, як їм заманеться», - сказала депутат.
Своєю чергою депутат Андрій Павловський повідомив, що з початку року заборгованість із виплати зарплат зросла на 92 мільйони і склала майже мільярд гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ужоссс Показати IP 19 Вересня 2013 13:17
Просто не має слів, а люди як мають жити!!!!
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 19 Вересня 2013 15:46
Борис Климчук по поводу посещения Волыни президентом Украины сказал: Презик поддержал Волынь, теперь волыняны должны поддержать президента - ПОДДЕРЖКА НАВЕРНО ПРОЯВИТСЯ ЧАСТИЧНЫМ ПОГАШЕНИЕМ ДОЛГА альбо ПРОСТО ПОГОВОРИЛИ )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus