USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Чи вчитимуться волинські діти? В Осівцях буде нова школа, - Клімчук

2 Вересня 2013 10:45
Через аварійний стан школи у селі Осівці Камінь-Каширського району батьки не пустили дітей на перший дзвоник та вимагають ремонту школи. Нагадаємо, мешканці села кілька разів попереджали, що не поведуть дітей у аварійний навчальний заклад.

«Доки Клімчук не прибуде сюди, не зустрінеться з нами і не обговорить нашу проблему, – доти наші діти в школу не підуть», − заявляють учасники батьківських зборів.

Це питання відразу, 2-ого вересня, обговорили під час оперативної наради в облдержадміністрації.

Очільник області Борис Клімчук запевнив, що школа наступного року буде.

«Не обійшлося без конфліктних ситуацій на перше вересня. В 5 кілометрах від села Осівці в самому Камені-Каширському є нормальна школа на 1176 місць. Це при завантаженні − менше 700 дітей. Ми будемо будувати школу в Осівцях, але першого-другого ступенів і з хорошим дитячим садочком. А старші класи довозитимемо в Камінь. Робимо проект і наступного року – в добру путь», − благословив голова ОДА.

Зазначимо, що Камінь-Каширському районі зараз будують дві школи: у Житнівці роботи виконані на 50%, в Оленіно – лише почали будівництво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ВОЛИНСЬКІЙ ШКОЛІ БОЙКОТ НА ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 2 Вересня 2013 10:53
Ніхто не будує нових шкіл,коли по всій області існують побори з батьків. Нема коштів на ремонт, закрити школу. Автобус для дітей буде дешевший за новобудову.
Корінний лучанин Показати IP 2 Вересня 2013 13:42
Я просто вражений! Кожен рік місцева влада всіх рівнів УРОЧИСТО РАПОРТУЄ(замилює очі широкій аудиторії), що всі школи готові до навчального року і всюди проведено ремонт! До цих заяв завжди ставлюсь СКЕПТИЧНО, тому що добре знаю що при цих "ЗВІТАХ", хтось комусь ЗАВЖДИ ЗБРЕШЕ, СКРИЄ, НЕДОГОВОРИТЬ і т.д. А ПРАВДА, ВОНА РАНО ЧИ ПІЗНО ВСЕОДНО ВИЛІЗЕ- ШИЛА В МІШКУ НЕ СХОВАЄШ! МІСЦЕВІ ТУПІ ЧИНОВНИКИ ЦЬОГО НЕ РОЗУМІЮТЬ! Що, хіба про цю ШКОЛУ РАНІШЕ НЕ ЗНАЛИ чи вона оце за кілька років стала такою?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus