USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ватра та музика об’єднали лучан. ФОТО

28 Червня 2013 12:37
Музичний проект «Ватра» зібрав охочих поспівати під гітару у парку імені 900-річчя Луцька вчора, 27 червня.

Захід, організатором якого є творче об’єднання «100 Вт», розпочався о 21:00, після проекту «Поет на площі».

Учасники «Ватри» співали пісні з репертуару виконавців українського та російського року, а також народні пісні. Для зручності кожен отримав примірник збірника «Ватрик» з текстами та акордами композицій. Спів не змовкав упродовж декількох годин, поки не догоріло вогнище.




«Захід організовуємо для того, щоб люди мали альтернативу відпочинку у якомусь барі з пивом та цигарками, не сиділи прокуреними та пропитими, чуючи лайку у свій бік.
Можна просто посидіти з гітарою у хорошій компанії, відпочити. У нас немає обмежень щодо мов, якими виконуються пісні - можна співати українською, російською або англійською чи івритом. У нас немає категоричної заборони алкоголю, якщо хтось візьме пиво - будь ласка. Гадаю, якщо хтось один питиме, а інші 20 чоловік співатимуть під гітару, йому самому буде нецікаво», - розповів організатор Володимир Столярчук.







Перша зустріч у цьому році відбулася без вогнища, цього ж разу горіла ватра, яка здружує людей. За словами організатора, подібні заходи відбуватимуться надалі, а з настанням холодної пори року «Ватра» переміститься до одного з луцьких кафе. Навіть взимку проект не припинятиметься.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Оля Показати IP 28 Червня 2013 13:02
чудова ідея,але на жаль мало молоді,яку цікавить такий відпочинок.
Факт Показати IP 28 Червня 2013 14:18
Круто, а як дізнатись про наступну варту?
Forever Autumn до Факт Показати IP 28 Червня 2013 15:18
У них є група Вконтакті http://vk.com/club100wt
Марина Показати IP 28 Червня 2013 16:50
Слідкуйте за групою в соц мережі і обов"язково приєднуйтесь))) Дуже приємний захід))
Віктор Показати IP 29 Червня 2013 00:59
Часто кажуть - не можна розслабитися без спиртного. Як можна не випити в компанії. а цей захід зближує людей іншим способом. Цікаво. Колись завітаю. Те, що там небагато людей - аж ніяк не зупиняє. Навпаки - хочеться однодумців знайти. а їх - завжди небагато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus