USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» може не вийти на наступну гру із «Динамо»: КОМЕНТАРІ. ВІДЕО

2 Листопада 2013 01:35
Після переможної гри з донецьким «Шахтарем» президент і головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний, а також віце-президент клубу Юрій Савчук пролили ще більше світла відносно напруженої ситуації, в якій опинився клуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК «ВОЛИНЬ» ЗМУШУЮТЬ ПРИПИНИТИ ІСНУВАННЯ І ВИСТУПИ У ПРЕМ'ЄР-ЛІЗІ

Спочатку слово для коментаря взяв Юрій Петрович: «Футболу без полів не буває. Людям не надаються умови, які дають їм змогу розвивати цю гру. Я об’їхав всю область, зустрівся практично в кожному районі з фахівцями, представниками районних організацій. Вони всі в один голос заявляли, що далі футбол не може йти таким шляхом, бо він зовсім не рухається з місця».
Далі Юрій Савчук зупинився на гострій проблемі, пов’язаній із подальшою долею луцької «Волині»: «Нами спекулюють, говорячи, що наша команда не є колективним членом Федерації футболу Волині. А ви знаєте, що за положенням Прем’єр-ліги ми не маємо права брати участь у змаганнях, якщо ми не є колективним членом місцевої федерації? Сьогодні клуб «Волинь» – єдина міцна сила, яка розвиває футбол в області, адже це – велика дитяча школа, основна команда, дубль тощо».
Також віце-президент команди заявив, що інвестори «Волині» не зацікавлені вкладати гроші у непрозорі справи. Адже місцева влада усілякими способами «вставляє палки в колеса» кращому клубові області. Ще народний депутат України заявив, що у відкритому листі до голови Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука футбольний клуб «Волинь» звернувся із пропозицією, аби він узяв за символічну одну гривню і команду, і стадіон, якщо бачить у собі сили розвивати футбол у регіоні.
Юрій Савчук наголосив на тому, що в подібній невизначеній ситуації цілком імовірно, що клуб може припинити свою діяльність, а інвестори просто припинять фінансування команди. Це може статися вже найближчим часом і на наступну гру із київським «Динамо» «Волинь» просто не вийде на поле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КЛІМЧУК І СТОЛЯР ХОЧУТЬ ЗНИЩИТИ ВОЛИНСЬКИЙ ФУТБОЛ? ВІДЕО


Також слово для виступу взяв Віталій Кварцяний. Він поділився приємними враженнями від численних поїздок у районні центри Волині. Всюди команду зустрічали із радістю, а в очах господарів було щастя, щирість. Футбольне господарство базується на довірі й прозорості. Так, головний тренер «Волині» розповів, що нинішній голова федерації футболу Волині Василь Столяр займається розвалом того, що тепер існує. У цьому з ним солідарні місцеві вищі чиновники області.
«Прикро, що є люди у волинській владі, які хочуть розвалити місцевий футбол. Я хочу, щоби в області була повноцінна база. Це дико, коли інвестори хочуть будувати, а влада не дає їм цього зробити, - зазначив Віталій Володимирович. - У Польщі навіть у найнижчих лігах у кожному селі є стадіон, газон, душ, роздягальні. Ми йдемо в Європу і нічого цього не маємо. Ставиться серйозне питання, аби підтримати розвиток волинського футболу». А в волинський містах і селищах практично усе футбольне господарство занедбане і немає найелементарніших речей, без яких розвиток гри неможливий.
«Нехай би голова облдержадміністрації зібрав голів районів і сказав: «Петро Іванович, в тебе у районі повинна бути команда». Повірте, у всіх куточках Волині люди хочуть йти на футбол. Заберемо в них футбол і що будемо робити? Нічого поки так не прославляє наш край, як ФК «Волинь», - резюмував Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, що останнім часом футбольний клуб «Волинь» намагаються визнати неколективним членом Федерації футболу області. Це робиться для того, аби команда не могла брати участі в голосуванні й обранні нового керівника волинської федерації. Також втрата членства в організації загрожуватиме подальшому існуванню команди в Прем’єр-лізі. Адже для цього зникнуть законні підстави. Так, представники футбольного клубу стверджують, що перепони клубу чинять Василь Столяр і Борис Клімчук. Вони хочуть обрати головою федерації людину, котра буде для них вигідною.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
чув і бачив Показати IP 2 Листопада 2013 09:42
Журналісти! Що це за підхід до теми - висвітлювати тільки одну сторону? Чому не запитали про діалог Савчука, Кварцяного з Клімчуком? Брифінг був награний, як би між іншим після гри, та ще після переможної гри над Шахтарем - краще не придумаєш, а враховуючи, що журналісти інтернет-видань ще майже діти, то про яку об'єктивність можна говорити, що вони напишуть?!:)А більш розумні журналісти вже давно зрозуміли що до чого в цій ситуації!:) Ви б послухали, який бред Савчук ніс, Comedy Club відпочиває!:)
Ха Показати IP 2 Листопада 2013 09:58
Что за бред, что не выйдут на игру с Динамо?:) У Кварцяного аж глаза расширились, когда он это от Савчука услышал!:)
Засєкіна Оксана Показати IP 2 Листопада 2013 10:02
Мені не дивно! Клімчук знищив все: спорт, сади ,виробництво,екологію . Натомість створив корупцію ... та збудував 422 сміттєзвалища забруднивши питну воду в колодязях Волині. ЙОМУ ПОРА НА ПЕНСІЮ - поки не накоїв ще більшого лиха. P.S : Хто не згіден зробіть аналіз питної води....
Засєкіна Оксана Показати IP 2 Листопада 2013 10:15
Не зрозоміло чому під час ігор (крім мачів "Шахтар", "Динамо") пустий стадіон??? . Невже маючи шкільні автобуси влада не може організувати доставку школярів на мачі, таким чином заохочуючи їх до спорту до навчання.....
Оксані до Засєкіна Оксана Показати IP 2 Листопада 2013 12:02
Влада?:) Оксана" не треба писати по темі у якій не тямиш!:) У Донецьку влада "звозить" молодь чи власник Ахметов?! не пиши дурниць, щоб з тебе не сміялись!:)
Юля Ващук до Засєкіна Оксана Показати IP 3 Листопада 2013 12:05
Оксана,бо клуб ФК Волинь не державна структура,а часна.Якщо Климчук це зробить завтра його звинуватять у нецільовому використанні грошей.Ти думай спочатку,а тоді пиши:)
Старий Показати IP 2 Листопада 2013 11:22
Оцією галяматньою Кварцяний зіпсув всю радість від перемоги над Шахтарем. Потрібно бути скромнішими і вигравати частіше, а не раз на два місяці. Камінь-Каширський у рахунок не йде.
Мишко Показати IP 2 Листопада 2013 11:50
Говорити, що Клімчук розвалив все абсолютно необєктивно. Так він являється сильною і харизматичною особистістю. Але товариство футбол не є головним заняттям державника. Клімчук за останню каденцію відкрив десятки дитячих садків, будуються нові школи, побудовано залізничний вокзал, міст до нього і ще багато іншного. Звичайно хочеться, щоб ФК Волинь функціонувала і вигравала. Але вішати ярлики на когось, підключаючи громадське суспільство))Це просто звичайний конфлікт інтересів і особистостей. P.S. Влада не повинна допомагати комерційному клубові, а передусім створювати умови задля нормального розвитку спорту.!
Корінний лучанин - МИШКУ до Мишко Показати IP 2 Листопада 2013 12:56
НЕ треба співати ДИФІРАМБИ Клімчуку! Людина (будь-яка), яка займає посаду повинна виконувати свої обовязки!!! Не треба приклеювати, що це він набудував та навідкривав! ЙОГО ЗАВДАННЯ, ЯК ДЕРСЛУЖБОВЦЯ, НЕ ЗАВАЖАТИ А ДЕ ТРЕБА, ПРОСТО ДОПОМАГАТИ! Це й до влади в цілому стосується! А поки його призначили СМОТРЯЩИМ! В Європі куди ми хочемо попасти ( дай БОЖЕ!) все не так! У нас поки по-більшовицькому!
Андрій Мишкові до Мишко Показати IP 2 Листопада 2013 19:51
МИШКО, а ти точно не в БОРІ помічником підпрацьовуєш, а то щось я не помічав останнім часом безкоштовних заступників того мерзопакостного дідугана )))) ПОКАЙСЯ поки не пізно і ми тебе пробачимо і візьмемо в лоно церкви ))))
ісса ндойє Показати IP 2 Листопада 2013 13:05
Не треба лепити горбатого ... Подивіться у Білорусі - в кожному райцентрі команда - шікарні поля, Льодові дворци у школах - бассейни, а в Україні - бари, ресторани , обласний центр Луцьк схожий на сміттезвалище...Якщо загублять фк Волинь це позор - тільки пролонгують якись примарні пілотні проєкті в аптеках. за которі скоро почнуть дохнуть пенсіонери бо лікі не дають без рецептів, поки вони досунуться до лікаря вже треба викликати швідку допомогу, хапається Клімчук за все що губить простий народ - єкперементатор....
НдоЙеному до ісса ндойє Показати IP 2 Листопада 2013 16:58
Ну тоді вам у Президенти України Лукашенка, а ви вибрали "незалежність", то вже не вякайте про ледові палаци і т.д.і т.п. ...!!!
ісса ндойє до НдоЙеному Показати IP 2 Листопада 2013 19:46
а ЩО ПОГАНОГО ЗРОБИВ лукашенка???
Короїд Показати IP 2 Листопада 2013 13:41
Все хитро придумано: не вийдуть на поле - буде зарахована технічна поразка 3:0, а вийдуть програють 0:5, або 0:8. А так і сало прибережуть. Скільки пихи після перемоги над Шахтарем. Клоун і його команда.
Андрій Короїдові до Короїд Показати IP 2 Листопада 2013 19:53
Дупень ти Короїд, і думки в тебе тупуваті. За неявку команди на гру величезні гроші штрафу передбачаються )))) Потрібно хнати все, а потім відкривати свого рота по "можливому програшу 0-8 або 0-5"
Фанат Показати IP 2 Листопада 2013 15:27
Що можна сказати про людину яка при новому хазяїні начинає гадити на старого. Скільки Столяр зробив для Кварцяного а той обливає його брудом. Нікчема йди геть з Волині!
Мишко Показати IP 2 Листопада 2013 19:22
Скажу одне друзі - не кожен потягне на собі хрест Клімчука. А йому треба вміти балансувати не тільки в спорті. Я не є його підлеглим, родичом, родичем родича. А поливати смолою може тільки той, хто в своєму житті не пізнав "організаторського щастя". А огранізатора не тільки хвалять, нагороджують......Коли трапляється лихо хто першим іде на передову?А ці всі байки навколо ФК Волинь - це елементарно перерозподіл сфер впливу у волинському футболі.
Андрій Мишкові до Мишко Показати IP 2 Листопада 2013 19:54
МИШКО, ну ти точно не зам БООРІ, а то від тебе так держслужбовцем тхне, що аж через монітор чути
Мишко Показати IP 2 Листопада 2013 20:09
Андрій, я би міг працювати піарником?)))Ніякого відношення до ОДА не маю. Але я знаю, що таке відповідальність. Я не буду опускатися до рівня образ, не мій політ. Скажу лише одне - говорити, не міжки носити. Ніколи я не чув про якогось доброго губернатора, жодного. А цей чоловік вміє організувати роботу і тримати в кулаку весь апарат. Мені як молодій людині є що в нього повчитися!
К. лучанин Мишку до Мишко Показати IP 2 Листопада 2013 22:03
Пощастило тобі ,як молодій людині, що народився пізніше не в більшовицькі часи,але бачиш їх представників у яких вчишся.Поняття добрий керівник не існує, його придумали! Є характеристика: ВИМОГЛИВИЙ,КОМПЕТЕНТНИЙ, ПОРЯДНИЙ ДО ЛЮДЕЙ, НЕ ХАБАРНИК(тіньовий), ЗАКОНОПОСЛУШНИЙ! Не треба брати дурний приклад з людей(керівників) які люблять тримати все в кулаку, це погано закінчується. Що, приклади наводити!!!?
Мишко Показати IP 2 Листопада 2013 22:35
ПРи нашій ментальності є два типа керівництва - або кулак або весільний генерал. Ніші люди роблять ефективно тільки з-під палки. А до чого тут приклади?Климчук тиран чи диктатор?
К. лучанин до Мишко Показати IP 3 Листопада 2013 10:52
Хлопче, тобі ще вчитись і вчитись та набиратись життєвого досвіду! Не треба все валити на ментальність!!! Ти, напевно,забув чи не знаєш яку ментальність "втюхали" народу більшовики за часи свого правління! До сих пір "аукається"!ПРИКЛАДИ? Історію читай,шановний МИШКО!Клімчук? Та він сьогодні СМОТРЯЩИЙ, а завтра буде інший. Клімчук - і не тиран і не диктатор, а продукт минулої компартійної єпохи і замішаний на тісті безладу 90-х років. Любив тоді всім завжди говорити, що Україна молода, що багато чого не знаємо не вміємо, що владі треба вчитись! Правильно казав, але влада швидко зорієнтувалась і почала добре заробляти собі в КИШЕНЮ та "башляти"! Звідси пішли СКОРОБАГАТЬКИ! Далі всім відомо яка ситуація в УКРАЇНІ! НАЙБІДНІША КРАЇНА ЄВРОПИ ТА ЗАЛЕЖНІСТЬ від РОСІЇ!
К. лучанинУ Показати IP 3 Листопада 2013 11:12
Говорили, балакали - сіли та й заплакали!:) Розпочали про футбол, а закінчили - більшовиками!:) Шановний! Вам не на цю "гилку", а взагалі-то у Ліпіни!:)
Андрій Показати IP 3 Листопада 2013 12:10
От клоуни Сава зі Столяром:)))Чомусь згадав фільм "Тупий та ще тупіший".Вспомніть мої слова,в матчі з Динамо наша пихата "Волинь" відгрібе по повній:)))Цікаво,що тоді Кварц скаже???
Мишко Показати IP 3 Листопада 2013 14:28
Я завжди готовий вчитися, в тому числі у Вас(К. Лучанин). Можливо десь паралель між більшовиками і ПР є, але лише в тому, що і ті, і інші пропагували себе як "Єдиный кулак". Але до чого тут Б.П.Климчук?
К.лучанин до Мишко Показати IP 3 Листопада 2013 15:27
Та не я його(Клімчука)клеїв до футбольних проблем ФК ВОЛИНЬ, а футбольні функціонери! Можливо, диму без вогню не буває! Ми з Вами просто обмінялись коментарями. А тут пішло- поїхало... В нашому житті-бутті все взаємозв'язано: і спорт і політика і бізнес! Ну це ж правда!!! Якби це не звучало паракдоксально!
Фанат до К.лучанин Показати IP 3 Листопада 2013 19:09
А я ось чогось не пов'язую футбол і політику! Хожу, дивлюсь, вболюваю... і мені ніякі більшовики у голову не лізуть!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus