USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинським шахтарям виплатять зароблене

25 Червня 2013 14:11
Гроші знайшлися, і вже найближчим часом їх витратять на зарплату, - пообіцяв під час оперативної наради Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Як наголосив губернатор, на Волині особливих проблем із виплатою зарплат не спостерігається. На фоні інших областей Волинь виглядає «пристойно».

Хоча певну тривогу у Клімчука викликає ситуація, що виникла на шахті №10 Нововолинська.

За словами Клімчука, шахта боргує «Волиньобленерго» 9 мільйонів гривень. Існує навіть судова ухвала про першочергове стягнення цих мільйонів на користь «Волиньобленерго». Та на думку Клімчука, першою чергою потрібно думати про людей. У пріоритеті – виплата зарплат.

«У п’ятницю, 21 червня, на Волинь зайшли три мільйони гривень. Ці гроші повинні пройти виключно на заробітні плати. Потім погасимо борги за спожиту електроенергію. Бурін в нас - не найбідніша фірма. Усе в нього добре, поки що. І взагалі, коли отримаємо достатньо крупну суму грошей, тоді розрахуємося з боргом, можливо разово, можливо, частинами», - конкретизував Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Червня 2013 14:26
Ще одне "пакркщення" від Клімчука та Башкаленка волинським шахтарям! Будете і надалі їх підтримувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus