USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гунчика визнали політиком-невдахою 2016 року

28 Грудня 2016 12:40
Опитавши три десятки експертів, Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу запропонував свій варіант головних подій та найефективніших політиків року, повідомляє Волинь24.

Так, найуспішнішим політиком 2016 року назвали Ігоря Палицю. До речі, минулого року він теж отримав таке визнання. Аргументами вказали зростання впливу, зокрема, в регіонах.

На другому місці з незначним відривом - народний депутат Ігор Гузь, який, на думку експертів, у перспективі має всі шанси стати політиком всеукраїнського рівня.

Політик-невдаха, на думку експертів – Володимир Гунчик. У першу чергу – через пониження рейтингу політичної сили, яку він представляє, а також – відсутність команди, стратегії розвитку регіону та діалогу з політичною та бізнесовою елітою.

Політиком-несподіванкою вважають Ірину Констанкевич. Попри те, що жінка не перший рік в політиці, проте статус народного депутата став визначальним. На другому місці – депутат обласної ради Михайло Імберовський, якого назвали основним рупором волинської опозиції.

Кращою командою визначили «УКРОП», а найпровальнішою – «Батьківщину» (насамперед, через внутрішні конфлікти).

«Загалом рік був спокійнішим, ніж попередній. Не було серйозних потрясіть. Але були внутрішні інтриги, які і сформували політичну ситуацію», - зауважив голова ЦПАВКу Михайло Наход.

Серед головних подій, які сформували політичний клімат на Волині – вибори в об'єднаних громадах, які стали центральною подією в житті громад, вибори у 23 виборчому окрузі до парламенту, а також – славнозвісний спільний заплив Ігоря Гузя та Ігоря Палиці, як в прямому, так і символічному значенні.

Крім того, експерти окремо оцінювали роботу керівників виконавчої і представницької влади регіону.

Володимир Гунчик як голова облдержадміністрації від більшості експертів отримав оцінку «задовільно», а Ігор Палиця як голова обласної ради – отримав неоднозначні оцінки: «добре» від 25%, та по 30% поставили оцінку «задовільно» і «незадовільно».

Подальшу конкурецію у тандемі Гунчик-Палиця назвали однією із тенденцій, які збережуться на наступний рік. Сподіватися на відставку Гунчика експерти не радять, проте прогнозують зростання впливу Палиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Порох Показати IP 28 Грудня 2016 13:09
вітаю Петрович із таким визнанням експертів і оцінкою від людей
Пересічний Показати IP 28 Грудня 2016 13:25
100% Гунчик не фонтан! Можливо ця конкуренція з Палицею принесе хоч яку небуть користь волинянам.
Вася Показати IP 28 Грудня 2016 15:04
Що один і другій-О
Ваерман Показати IP 28 Грудня 2016 15:20
А Гузик ляг під палицю стопудово, от пройдисвіт...
Волиняка Показати IP 31 Грудня 2016 21:26
А ЦПАВК давно переїхав на другий поверх "Директорії"?
124 Показати IP 3 Лютого 2017 14:59
Гунчик не політик,а комсомолець-пристосуванець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus