USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Кремля великі плани щодо Савченко, – політолог

26 Грудня 2016 13:28
Надія Савченко, за планами кремлівських політтехнологів, має озвучувати прості, і водночас дуже небезпечні для України тези.

Таку думку висловив директор аналітичного центру «Політика» Микола Давидюк, коментуючи заяви і дії Надії Савченко, передає канал 24.

За його словами, Савченко, наприклад, буде заявляти, що поїде на Донбас, поговорить з бойовиками, і все буде вирішено буквально завтра. Хоча зрозуміло, що таким чином війну не закінчити. Тим більше, що проблема – не бойовики, адже вони маріонетки в руках Путіна. Проблема – сам Путін і його агресія проти України.

«Кремль запропонує Надії Савченко легкі посилання, на які можуть клюнути деякі уряди ЄС. Вони можуть сказати: все, Савченко вирішує це питання, а ми можемо знімати санкції і виходити на російський ринок. В принципі, десь у планах Кремля це приховано також», – говорить експерт.

Втім, зауважує Давидюк, насправді у Кремля на Савченко великі плани: парламентська і президентська кампанії, дискредитація деяких проукраїнських кандидатів. Тому, вважає він, українським громадянам треба бути уважними і дивитися, що це за меседжі звучать у ЗМІ.

«Багато хто розчарувався в Савченко, але в неї з’явилася аудиторія. Її електорат сьогодні кристалізувався. Вона буде нести чітке посилання – за мир будь-якою ціною. Єдине, що ті, хто її буде підтримувати, не задумується, що у визначення «будь-якою ціною» включені слова «незалежність», «суверенітет» і люди, які загинули і ще загинуть від рук Кремля», – наголошує політолог.

Але, зазначає Давидюк, водночас Надія Савченко може якісно виділятися на фоні деяких українських чиновників і політиків, які настільки потонули в корупції, що далі свого носа і дорогих годинників нічого не бачать.

«На жаль, може вийти так, що троянський кінь буде виглядати набагато кращим, ніж начебто патріотичні політики, які погрузли в корупції», – підкреслив Микола Давидюк.

Нагадаємо, Надія Савченко у Мінську зустрілася з представниками фейкових республік «Л/ДНР» Олександром Захарченком і Ігорем Плотницьким. 22 грудня вона провела прес-конференцію у Берліні, де заявила, що вони «загнані, змучені війною люди, які більше не хочуть воювати, розумні, тверезі, які заслуговують на мою повагу».

Крім того, Надію Савченко виключили зі складу делегації України в Парламентській Асамблеї Ради Європи. Їй одразу знайшли заміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волинянин Показати IP 26 Грудня 2016 13:37
Депортувати і позбавити громадянства цю кантужену на голову бабу
Вася Показати IP 26 Грудня 2016 14:22
А ще в цьому році всі так листи писали Савченко, а вона голодувала, ще молились по неділях за неї а то така тьотка ? Вона патріот чи зрадниця?
Воїн Показати IP 26 Грудня 2016 14:46
коментар було видалено
Леонід Ж. Показати IP 26 Грудня 2016 14:59
коментар було видалено
ЗК Показати IP 26 Грудня 2016 15:33
надюха мы за тебя! освободи нас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus