USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Війна і гроші: скільки отримує влада від торгівлі з ОРДЛО. Інфографіка

15 Лютого 2017 08:43
Тіньові прибутки наближених до влади олігархів та їхніх покровителів від продажу вугілля Україні за цифровою формулою «Роттердам+» (собівартість видобутку – 600 грн/т, відпускна ціна для окупованих територій -1100 грн/т, ціна продажу для України - 1800 грн/т ) становить 6,3 мільярда гривень щороку.

Такі цифри оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат України, член Політичної ради партії УКРОП Тарас Батенко.

«Влада боїться втратити мільярдні прибутки від торгівлі з ОРДЛО», - написав Тарас Батенко у підписі до інфорграфіки.



Як повідомлялося, на думку експертів, купуючи вугілля в ОРДЛО (окремі райони Донецької та Луганської областей) за формулою Роттердам +, влада коштом простих українців утримує ополченців «ЛДНР».Окрім того, «зайвими грошима», які знімають з населення через завищені тарифи, провладні групи можуть оплачувати у Верховній Раді потрібні голосування і утримувати від розпаду коаліції.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧИ Є АЛЬТЕРНАТИВА ВУГІЛЛЮ З ОРДЛО. ДУМКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus