USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

25 серпня: події, факти, дні народження

25 Серпня 2015 00:00
День народження 25 серпня відзначають начальник управління культури Волинської облдержадміністрації Валерій Дмитрук, начальник Луцького Центру надання адміністративних послуг Лариса Карпяк (на фото), літературознавець та громадсько-політичний діяч, член наглядової ради Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Микола Жулинський, радіоведучий Андрій Роїк, майстер макіяжу Наталія Дацюк та начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області, полковник міліції Ігор Муковоз.

Андрій Роїк
Андрій Роїк


Микола Жулинський
Микола Жулинський


Наталія Дацюк
Наталія Дацюк


Ігор Муковоз
Ігор Муковоз


Інформаційне агентство Волинські Новини вітає їх зі святом і бажає здоров’я, злагоди, достатку. Хай повниться кожен день новими здобутками і перемогами, а життя дарує більше приємних митей. Нехай ваше життя буде красивим і яскравим, як весна, сонячним і теплим, як літо. Нехай буде до осені далеко, а снігові заметілі ніколи не проникають в душу!

Також у цей день святкують дні народження дописувачі ІА Волинські Новини Орися Вознюк та Ірина Полєтуха. Колектив Волинських новин вітає своїх колег та бажає запаморочливого кар'єрного зростання, творчого натхнення, незмінно позитивного настрою! Нехай вас накриє фінансова лавина і закрутить вир удачі.

Ірина Полєтуха
Ірина Полєтуха
Орися Вознюк
Орися Вознюк


А ще, день народження сьогодні у автора рубрики «Запитай юриста» на сайті Волинські Новини, юриста Віктора Бондаренко. Колеги та друзі вітають іменинника та бажають, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана мрія збувалася. І нехай нескінченним буде запас бажань, але кожне з них заповітним.



Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Торік, лучанин Павло Бондаренко зробив відеоролик "Незалежність", присвячений Небесній Сотні та подіям в Україні.

Два роки тому у цей день редакція інформувала, що український прапор майорів над одним із найбільшим містом Америки. Тоді представники кількох поколінь еміграції зібралися в Чикаго на центральній площі міста, де відбулося урочисте підняття синьо-жовтого прапора.

25 серпня 2012 року назвали 21 причину любити Луцьк. Тоді символічний список причин підготувала редакція Волинських Новин.

У 2011 році на Волині реставрували ікону. Після восьмирічної реставрації тростянецька чудотворна ікона Богоматері «Одигітрія» повернулася у храм.

Народилися:

Цього дня народилися московський князь Іван IV Васильович (Грозний), американський детектив, засновник першого у світі детективного агентства Алан Пінкертон, американський підприємець, засновник миловарної мануфактури Procter & Gamble Вільям Проктер, український письменник, сценарист, громадський діяч Павло Загребельний, радянський і російський кінорежисер та сценарист грузинського походження Георгій Данелія («Міміно», «Осінній марафон»), шотландський та американський актор театру і кіно Шон Коннері, українська драматург і акторка, перший міністр культури незалежної України Лариса Хоролець, німецька топ-модель, акторка Клаудія Шиффер.

Сталося:

1609 – Галілео Галілей продемонстрував Венеціанській раді дожів новий пристрій – телескоп.

1875 – англієць Меттью Уебб став першою людиною, яка перепливла Ла-Манш (із Дувра в Кале – за 21 годину 45 хвилин).

1989 - поет Кость Москалець написав у Львові текст і музику пісні «Вона» («Завтра прийде до кімнати...»). Згодом композиція стала суперхітом завдяки виконанню гуртом «Плач Єремії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 25 Серпня 2015 00:43
напевно, нашим журналістам варто було би знати, що Дмитрук В.Ю. вже давно начальник, а управління називається управління культури облдержадміністрації
555 Показати IP 25 Серпня 2015 10:49
Вітаємо Жулинського Миколу Григоровича з ювілеєм - 75-річчям. Щастя і здоров"я на многії благії літа!!!!
111 Показати IP 25 Серпня 2015 10:56
а ще варто було б знати, що й андрій роїк давно на радіо не працює, а веде концерти в палаці культури

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus