USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

7 листопада: події, факти, дні народження

7 Листопада 2020 00:00
7 листопада день народження святкує Роман Чорненький.

Рідні та близькі вітають його зі святом і бажають здоров’я, благополуччя, успіху, поваги і визнання, радості, щастя, любові. Нехай завжди оточують вірні і люблячі люди, а життя буде сповнене позитивними емоціями.

Також день народження відзначає й тренер фітнес-залу Sport Life Дмитро Пантік. Колеги та друзі бажають йому богатирського здоров'я, молодечого запалу, міцності духу, прихильності фортуни та здійснення всіх задумів.

Свято сьогодні й у Миколи Рожила. Рідні та близькі вітають його та зичать здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах.

День народження також відзначають головний редактор газети «Слава праці» Михайло Лапків та волинська співачка Тетяна Ціхоцька.
Тетяна Ціхоцька
Тетяна Ціхоцька
Роман Чорненький
Роман Чорненький
Інформаційне агентство Волинські Новини вітає усіх іменинників та бажає їм здоров'я, щастя, благополуччя, успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

Іменини за православним календарем святкують Валерій, Анастасій та Маркіян.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Минулого року ми розповідали про каністерапію у луцькій бібліотеці: всі охочі дітлахи мали змогу прийти на безплатні заняття й почитати книгу, яку самі оберуть, лабрадору Євлампії, яку всі лагідно називають Пушею.

У 2018 році фестиваль українського духу «Бандерштат», який проводиться під Луцьком, визнали переможцем конкурсу кращих практик молодіжної роботи.

Три роки тому редакція розповідала про лучанку, яка створила на Волині найбільшу ляльку-мотанку.

У 2016 році показали як виглядають двори луцьких будинків з неба.

Рішення про перейменування вулиці у Волновасі на Луцьку прийняли під час чергової сесії Волноваської міської ради Донецької області у жовтні 2015 року.

Народилися:

7 листопада народилися французький фізик, хімік, педагог Марія Склодовська-Кюрі, український історик, філософ та громадський діяч Дмитро Багалій, французький письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури Альбер Камю, український архітектор Ростислав Метельницький, українська актриса Катерина Литвиненко, український поет, письменник і кінематографіст Микола Вінграновський, російська актриса Рина Зелена, український актор, Заслужений артист України В’ячеслав Воронін, український художник та іконописець Віталій Садовський, український поет, перекладач, літературознавець Віктор Грабовський, джазовий піаніст Михайло Альперін, український політик Олег Тягнибок, англійський футболіст Ріо Фердінанд, український інтернет-підприємець Денис Олійников, український співак, музикант та актор Сергій Бабкін, український футболіст, захисник «Шахтаря» і збірної України Дмитро Чигринський, французький діджей і однин з найвідоміших музичних продюсерів Давід П’єр Гета, український співак Андрій Князь, українська фехтувальниця-шаблістка, олімпійська чемпіонка Галина Пундик (на фото).

Сталося:

1909 — У Львові створено Український Студентський Союз.

1917 — Почалась Жовтнева революція 1917 року.

1918 — Початок третього наступу більшовикiв на Україну.

1919 — В Ізяславі УНР і Польська Республіка підписали протокол про встановлення демаркаційної лінії між українськими і польськими військами.

1928 — в Харкові офіційно відкрито Держпром, один з перших українських хмарочосів.

1940 — У Канаді створено Комітет українців Канади — КУК.

1951 — У Києві почав роботу перший в Україні телевізійний центр.

1966 — Че Гевара залишив міністерську посаду на Кубі і відправився в Болівію вести партизанську війну.

1967 — Генеральна Асамблея ООН прийняла Декларацію про ліквідацію дискримінації жінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаю Показати IP 9 Листопада 2020 15:45
Тепер газета - "Слава праці плюс"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus