USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Lutsk Fashion Weekend – вперше у Луцьку. Як це було

17 Червня 2016 19:00
Відкриття Lutsk Fashion Weekend відбулося 10 червня у Арт Галереї центрального універмагу Луцька.

Створити свято, що тривало 10, 11 та 12 червня, допоміг Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», надавши приміщення Арт Галереї.

Такого масштабного модного дійства на Волині ще не було. До нас завітали дизайнери зі Львова та Луцька, фешнблогери Лілія Сушко (Львів) та Мирослав Мельник (Київ). Вони неодноразово брали участь у тижнях моди України та за кордоном.

Отже, перший день грандіозного дійства розпочався зі знайомства із дизайнерами, що представляли свої колекції протягом 3х днів на LutskFashionWeekend.

Ведучою дня була відома телеведуча, мотиваційний спікер – Світлана Рижук. До слова, цього дня вона святкувала День народження. Команда LutskFashionWeekend привітала та подарувала їй картину (художник Ірина Стукан) та косметику (LukashykStudio).
Девіз LutskFashionWeekend – «Українська мода доступна кожному». Усі гості могли побачити покази українських дизайнерів та придбати вподобаний одяг.
.
Під час відкриття був представлений орендований спортивний одяг для фітнесу, бігу, їзди на велисипеді, походів у гори фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» торгівельної марки "NF" NorthFinder.
О 16:00 викладач дефіле Ірина Стукан проводила майстер клас «Як правильно робити селфі». Молодь була в захваті!

Далі молоді дизайнери з Луцька презентували свої колекції.

kitti_one_ Назва колекції: Viva La Donna.
ZhannaTril
представила літню колекцію одягу з натуральних тканин.

MaNO`- максимум зручності та натуральності. Одяг трансформер вдало поєднується як із взуттям на низькому ходу, так і з взуттям на підборах. Може бути денним та вечірнім луком.
О 19:00 відбувся показ колекції BelleBizarre (м. Львів).

Жінки, що вдягають Belle Bizarre - це леді, що по-перше прагнуть вишуканого стилю та унікальності свого образу. Вони потребують ексклюзивних речей. Їх життя сповнене руху, вони успішні, всюди встигають, на все знаходять час, а саме реалізуватися на роботі, у творчості, чи спорті чи іншому хобі, слідкувати на модою та своїм щоденним образом.
Завершальним цього дня був показ KUMA (м. Луцьк).

Бренд «KUMA» заснований 8 років тому у Луцьку. За цей період одяг цієї марки зарекомендував себе не лише на Волині, а й далеко за її межами.

З любов'ю до лучан створюються як ділові так і молодіжні моделі. Демократична цінова політика, якість і стиль давно заполонили серця впевнених у собі жінок.

На показі представлена колекція весна-літо 2016 року. У ній відображені найсучасніші тенденції моди. Натуральний льон, бавовна та легкі шифонові тканини у яскравих кольорах та тваринних принтах втілились у цій колекції.

Мета бренду – здійснення Ваших мрій.
0
Другий день LutskFashionWeekend був яскравим та позитивним, адже до дійства долучилися діти.

Розпочали день із майстер-класу по виготовленню аксесуарів від дизайнера Мар'яни Кушнір. Поки дітки майстрували своїми руками, бітьки насолоджувались виступом дітей творчої студії Тетяни Ціхоцької "Жайворонки".

Далі був урок дефіле від Анни Тріль і конкурс "Міні міс Lutsk Fashion Weekend 2016» та «Міні містер Lutsk Fashion Weekend 2016».

Ведучою дня була "Принцеса світу" Іванна Боярчук.

Спочатку відбувся перший вихід у вишиванці та представлення, другий конкурс – зроби букет своїми руками та подаруй його мамі, третій вихід - у нарядній сукні.

Отже, переможцями стали:

«Міні міс Lutsk Fashion Weekend 2016» - Соломія Павлючик, 5 років;

«Віце-міні міс Lutsk Fashion Weekend 2016» - Маргарита Веремчук, 5 років;

«Міні міс глядацьких симпатій» - близнята Катерина та Вікторія Яковлєви, по 9 років;

«Міні містер Lutsk Fashion Weekend 2016» - Лука Кучма;

«Віце-міні містер Lutsk Fashion Weekend 2016» - Ернест Шейхов та Андрій Щерба;

«Міні містер глядацьких симпатій» - Андрій Лобач.

У перервах між конкурсами гостям співала юна вокалістка Дарія Плотнікова.
О 18:00 відбувся показ VIDEI (м. Луцьк).

Салон рукоділля "Вишиті ідеї", представив колекцію вишитого одягу.

"Колекцію «ТОН-В-ТОН» ми створили на одному диханні. Ідеї просто витали в повітрі, десятки ескізів, малюнків, нарисів чекали моменту для свого втілення. Нам достатньо було лише декількох днів, щоб оформити всі ідеї в одну колекцію. А потім нам треба було ще пару днів, щоб повністю її переробити. Ідея все поміняти, прийшла нам після свята останнього дзвоника в Луцьку.

Нам захотілось підкинути декілька ідей для нашого юнацтва, як вміло та органічно можна «запросити» вишивку в сучасний одяг. Наша колекція – це не готові дизайнерські рішення, а це колекція ідей. Нам дуже хочеться показати як вишивка може бути ненав`язливою, якою вона може бути гарною, навіть якщо її зовсім небагато. І головне, ми дуже хочемо, щоб сучасний одяг був теплим і душевним, а це можливо тільки тоді, коли вишивка – ручна", - говорить власниця бренду Ольга Янчук.
Колекцію аксесуарів представила о 19:00 Mariana Kushnir ACCESSORIES (м. Луцьк).
Закінчився день показом Edelvika «Дерево життя», Edelvika Etno (м. Луцьк). Етно і фолк у поєднанні з сучасними тенденціями сподобаються кожному. Вишиванка як "must have" сьогодні дозволяє показати щиру любов до України, до традицій, до народу.
День третій, завершальний, пройшов також насичено та змістовно. Він розпочався змістовною і надзвичайно цікавою лекцією від професіонала - Вікторії Соколової - про античні архетипи, про богинь, про моделі поведінки.
Далі свої колекції презентували відомі українські модельєри.

а.Тan by Andre Tan
MartaWachholz
Angelo bianco
12 червня також відбулося урочисте відкриття нового модельного агентства Grace Model House під керівництвом організатора дійства Анни Тріль та ї команди.

Grace Model House покликаний відновити аристократичне виховання дітей. Школа моделей буде охоплювати також дітей віком від 4-х років до їхнього повноліття.

Старші дівчата та хлопці матимуть можливість працювати у модельному бізнесі як в Україні, так і за кордоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 27 Червня 2016 10:18
Я в захваті, дуже сподобалося. Частіше робіть такі заходи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus