USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вже сьогодні – відомий білоруський гурт AKUTE виступить у Луцьку

19 Травня 2016 12:47
Зірка сучасної білоруської інді-музики, яка свого часу виступала на одній сцені із світовими зірками Placebo, - гурт AKUTE завітає до Луцька з новим сольним концертом. Гурт, який своє харизмою та невизначеною музикою вже не перший рік підкорює лучан, 19 травня у клубі «ЛучеSк– паб» (вулиця Крилова 1) дасть концерт у нашому місті.

Про це повідомляє організатор заходу - компанія «NLL PROMO GROUP».

Усі бажаючі можуть попередньо забронювати столики та квитки за телефоном 099 540 55 35

Попередній продаж - 40 гривень.

Детальніше про концерт гурту можна дізнатися у мережі Фейсбук або на сторінці ВК.

Інформаційне агентство Волинські Новини нагадує: гурт вже не вперше в Луцьку. У 2015 році музиканти презентували лучанам свою мизику у клубі «Майдан». А в 2012 році зіграли на фестивалі «Бандерштат».

“Луцк і цёплы прыём на ім мы памятаем з фестывалю Бандэрштат, у якім бралі ўдзел”, - прокоментував під час минулорічного візиту для ІА Волинські Новини один із вокалістів гурту Роман Жигарев.
Вже у 2012 році, музиканти підкорили сотні лучан, а опісля в навушниках їх слухали тисячі наших краян.

Показовим є те, що свого часу AKUTE розділяли сцену із світовими зірками Placebo.

Довідка:

Гурт Akute був створений в 2008 році в Могильові. Музична складова колективу формувалась під впливом New Order, The Cure, Placebo, The Killers, Interpol. Тексти - під враженням від творів Азімова, Бредбері, Стругацьких та інших письменників-фантастів XX століття, у поєднанні з поетичним шармом білоруської мови.

Дебютний альбом "Дівчатка і космос" вийшов у червні 2011 року. Диск потрапив в число кращих альбомів року за версією порталу Experty.by, а група перемогла у номінації "Прорив року" на нагородженні "Рок-коронація".

Другий альбом "Не існує" з'явився в квітні 2012 - визнання критиків і преси на цей раз матеріалізувалися в успішних сольних концертах в Мінську та регіонах. Восени Akute виступили в Мінську перед Placebo (вибирали самі британці), де отримали дуже теплий прийом від публіки і позитивні відгуки від преси.

В кінці року група зібрав понад 800 глядачів на сольному концерті в мінському клубі Re: Public. За підсумками 2012 група Akute і альбом "Не існує" були відзначені рядом титулів на всіх незалежних музичних нагородах.

У квітні 2013 відбулася прем'єра концертної програми "Як на долоні", названій на честь однієї з пісень легендарної білоруської рок-групи Ulis. З нею музиканти успішно проїхали перший повноцінний тур по обласних центрах Білорусі. Після група виступала на численних фестивалях, в тому числі "Міст" (Білорусь), Basowiszcza (Польща), Galapagai (Литва), Vilnius Music Week (Литва).

Вже через рік у квітні 2014 вийшов останній, на даний момент, повноформатний альбом Akute "Реальність і сни", який самі музиканти характеризують як "свою найвірнішу роботу"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus