USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через конфлікт НАБУ і САП поліція відкрила справу

20 Вересня 2018 14:29
Шевченківське районне управління поліції Києва зареєструвало кримінальне провадження за фактом перевищення влади в зв'язку з конфліктом між співробітниками Національного антикорупційного бюро та Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Про це пише Українська правда з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.

"Слідчий Шевченківського райуправління на підставі зібраних матеріалів про перевищення влади і застосування насильства до співробітника Генеральної прокуратури вніс відомості в ЄРДР за ч. 2 ст. 365", - повідомили там.

Мова йде про епізод конфлікту, пов'язаному з машиною керівника САП.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький і директор НАБУ Артем Ситник написали заяви в поліцію щодо подій, що відбулися.

19 вересня керівник САП Назар Холодницький заявив, що Управління держохорони виявило кабель для прослуховування, який з будівлі "Охмадиту" прокладали до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Він натякнув, що за цим може стояти НАБУ.

У НАБУ інформацію про "жучки" назвали фейком.

Також Холодницький звинуватив спецназ Національного антикорупційного бюро в тому, що вони побили його водія. Також у САП стверджують, що службовці НАБУ мали при собі зброю.

За словами керівника САП Назара Холодницького, водія госпіталізували з переломом руки.

В антикорупційній прокуратурі повідомляють, що за вказаними подіями розпочато ряд кримінальних проваджень щодо вчинення тяжких службових злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus