USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Чи возитимуть покійників через дитячий майданчик у Луцьку

5 Листопада 2014 11:36
Лучани можуть збунтуватися проти будівництва храму.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 5 листопада.

Членам міськвиконкому пропонували проект рішення про дозвіл на розробку детального плану території житлового кварталу на вулиці Бенделіані 1а-3а. Зі слів головного архітектора Луцька Леоніда Герасимюка, на цій території, біля будинків, в зеленій зоні Волинська єпархія Київського патріархату хоче побудувати храм.
Як з’ясувалося, поруч з місцем можливого будівництва – дитячий майданчик, а з іншого боку – спуск до річки. Відповідно, доїзд до храму буде пролягати біля дитячого майданчику.

«А, вибачте, покійників, возитимуть через дитячий майданчик?», - поцікавився міський голова Микола Романюк. На що Леонід Герасимюк додав, що питання доїзду і саме місце розміщення храму буде затверджуватися згодом.

Однак, як додав заступник міського голови Тарас Яковлев, це питання варто було б обговорити з мешканцями. І він, як мешканець цього мікрорайону, може вже сказати, що чимало лучан будуть проти.

Тому питання зняли з розгляду міськвиконкому, натомість прийняли протокольне доручення організувати збори мешканців цього мікрорайону, на яких обговорять пропозиції до розробки ПДП.

До слова, заступник міського голови Лариса Соколовська пригадала попередні громадські слухання. Нагадаємо, обговорення забудови в одному з мікрорайонів було зірване, бо на нього прийшли люди, які не є мешканцями того району.

Тому обговорення питання детального плану території житлового кварталу на вулиці Бенделіані 1а-3а буде не у форматі громадських слухань, а у вигляді зборів мешканців мікрорайону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
У-ух! Показати IP 5 Листопада 2014 12:34
А школу вони не хочуть добудувати?
Живу на Бенделіані Показати IP 5 Листопада 2014 12:45
Так повідомте хоч, коли ті збори будуть, щоб прийняли участь саме жителі району, а не хто зна "лівий"!
Ех... Показати IP 5 Листопада 2014 13:02
Так поруч є вже одна церква! Була там зелена зона біля річечки, так треба і її забудувати? То вже краще збудуйте дитячий садочок, раз садочок на Бенделіані,7 ліквідували. А ще краще поверніть той садочок дітям!
Жителька ДПЗ Показати IP 5 Листопада 2014 13:32
Нам вистачить однієї церкви, хай будують дитячий садочок. А цей не потрбно чіпати, там знаходиться поліклініка чудова, ви що хочете їздити на Кічкарівку? В садочку, де знаходиться поліклініка на Бенделіані ще є вільні приміщення,які пустують,можна далі віддати під поліклініку,щоб приймало більше фахівців.А так дуже чудова поліклініка,денний стаціонар, лабораторія.Бажає кращого сама працівник лабораторії,Щось люди її не хвалять, кажуть погано робть аналізи ,дивиться тільки,щоб клали у карман,бо в неї мала зарплата, всі їдуть на Романюка робити аналізи,говорять повна протилежність, які робить вона.Що нема у нас людей, пів Луцька безробітних,щоб такого фіхівця поміняти чи то чиясь цяця
Жительці ДПЗ - жител до Жителька ДПЗ Показати IP 5 Листопада 2014 14:51
А не смішно будувати, якщо поруч є недіючий садочок, в якому зараз поліклініка? Це приміщення будувалось під садочок, кімнати у ньому - це колишні спальні, ігрові кімнати і т.д. Все прораховано і продумано. То чи не краще побудувати саме поліклініку з довгими коридорами і невеликими кабінетами, а садочок повернути дітям??? P.S. Ми тут дискутуємо, хоча це нічого не змінить, хто нас буде слухати?)))
До коли Показати IP 5 Листопада 2014 14:45
ці старі пер..ни будуть там сидіти?!
Прокурор Показати IP 5 Листопада 2014 15:26
Є факт, коли окремі посадовці продовжують лобіювати інтереси УПЦ МП, а от для КП - зась. Доречі згідно законодавства обговорення передбачене коли є проект, а тут виступили проти розробки проекту. Зато коли комусь під приватну вілу то й межі прибережної зони пересунуть і дозвіл на проект без обговорення затвердять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus