USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Депутатам, які перешкоджали мобілізації на Волині, вручили повістки

2 Лютого 2015 11:58
На Волині усім депутатам районної ради вручили повістки. Кажуть, що дали там, де перешкоджали мобілізації.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із керівниками міст та районів Волині сьогодні, 2-го лютого.

Зокрема тимчасово виконувач обов’язків військового комісара Волинського обласного комісаріату Роман Кулик повідомив про ситуацію, що склалася. Однак, він не назвав, у якому саме районі Волині це відбулося.

Вже пізніше, під час брифінгу, губернатор висловив свої припущення. «Мабуть це один із північних районів, де були дії із перешкоджанням мобілізації», - сказав Гунчик. Нагадаємо, раніше комісар розповідав про те, що є перешкоджання мобілізації у Ковелі й Любомлі. Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з Волині мобілізують більше офіцерів.

ЧИТАТИ ЩЕ: МОБІЛІЗАЦІЯ НА ВОЛИНІ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ШВИДШЕ, НІЖ ПЛАНУВАЛОСЯ

Редакція інформувала й про те, чому на Волині вручають більше повісток, ніж кількість осіб, яких призиватимуть під час 4-ї хвилі мобілізації. Також на сторінках видання йшлося про те, що потрібно знати про мобілізацію волинянам: як відбуватиметься, хто підлягає службі, скільки осіб з Волині залучать, та кого четверта хвиля не стосується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Штефан, Луцьк Показати IP 2 Лютого 2015 12:13
В старі часи ось так пани відправляли кріпаків у військо, що б помститися. А коли шановному п. Гунчику та його синові воєнком повістки вручить?
Анонім до Штефан, Луцьк Показати IP 2 Лютого 2015 12:50
А вам, шановна ПАНІ, коли? Санітаром запросто можеш бути.
ВОНО Показати IP 2 Лютого 2015 12:20
ВСІ депутати повинні повоювати як мінімум пару місяців, не був на фронті? значить геть з депутатів!
громада Показати IP 2 Лютого 2015 13:23
Багато депутатів дуже голосно з мегафонами бігали, кричали про патріотизм і саме зараз той час, коли треба той патріотизм проявити! Панове Пирожик, екс Вітів і Ко. - вперед!!!
вонижедіти до громада Показати IP 2 Лютого 2015 13:39
коментар було видалено
НОНА Показати IP 2 Лютого 2015 14:15
Захист Батьківщини - це почесний обовязок кожного громадянина. Але держава повинна будувати свою систему військово-патріотичного виховання таким чином, щоб кожен громадянин відчував потребу в захисті держави. Українське суспільство роздирають внутрішні протиріччя. Ми українці боремося один з одним то за те, що не тією мовою розмовляємо, то за те, що не ту партію підтримуємо,а на тлі великої біди яка прийшла в Україну повилазила всіляка наволоч яка називає себе патріотичними гаслами і продовжує роздмухувати багаття розбрату. Шановні УКРАЇНЦІ прийшов час єднатися незалежно якою ти мовою розмовляєш і незалежно яку партію ти підтримуєш. Тільки в єдності ми непереможні. А той хто порушив закон незалежно від того в якій він партії, повинен бути за гратами. Слава Україні!
дідо до НОНА Показати IP 2 Лютого 2015 14:19
ти мене не переконала! єднатися не збираюсь
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 16:52
найшле одбувайдів
добряк Показати IP 2 Лютого 2015 18:39
повесткі депутатам? АЛЕЛУЯ!!!!!!!!
НОНА до дідо Показати IP 2 Лютого 2015 21:53
Дідо певно ти дуже старий бандерівець, що не хочеш обєднання всіх українців для перемоги над ворогами. Та Господь тобі суддя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus