USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Депутати з Волині проситимуть відремонтувати дорогу Луцьк–Дольськ

21 Жовтня 2019 18:12
У Волинській обласній раді підготували звернення до прем’єр-міністра Олексія Гончарука з проханням включити дорогу Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Дольськ до програми розвитку автомобільних доріг на 2018–2022 роки.

Про це йшлося 21 жовтня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства.

У зверненні депутати наголошують, що, попри великий практичний потенціал, регіональна автомобільна дорога Р-14 перебуває в неналежному стані. Вони звертають увагу на те, що щодня вказаним шляхом користуються жителі п’яти районів Волинської області, які доїжджають до Луцька.

«Варто зазначити, що шлях веде до пункту пропуску через державний кордон України на кордоні з Білоруссю – «Дольськ». Щодня тут перетинають кордон сотні білорусів та українців, що стимулює економічну та соціальну активність північно-східної частини Волинської області», – йдеться у тексті звернення.

До причин погіршення стану дороги депутати зарахували рух багатотонного транспорту, погодні умови та неналежний рівень технічного обслуговування Службою автомобільних доріг України.

Тому, як вказують депутати, капітальний ремонт дороги Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Дольськ необхідно внести до Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018–2022 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 21 Жовтня 2019 19:35
Дуже правильне ріщення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus