USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дорогою «Луцьк-Львів» не проїхати й танком

8 Січня 2014 13:54
Автошлях з боку Львівщини потребує ремонту, а волинська влада хизується «гоноровою» школою» на кордоні областей.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 8 січня,

«З Луцька до Києва дорога хоч котися, тільки з боку Рівного маємо трохи проблем. А на Львівщині траса така, що нею й танки не проїдуть. Гарно від москалів окопалися», - пожартував Борис Клімчук .

Він нагадав, що Волинь уже зверталася до сусідів про ремонт автошляху. А сусідам, мовляв, варто повчитися і глянути який «серйозний» об’єкт будують в селі Журавники Горохівського району. Там, зі слів Бориса Клімчука, буде «гонорова школа».

Нагадаємо, на реконструкцію недобудованого побутового центру під загальноосвітню школу на 176 учнів в селі Журавники піде 22,14 мільйона гривень. В будівлі мають замінити покрівлю, зробити внутрішнє опорядження, вставити вікна й двері, провести побутові мережі, встановити сантехніку, завезти кухонне обладнання, на територію школи озеленити, зробити ігровий майданчик, спортмайданчики, гімнастичне містечко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 8 Січня 2014 17:11
Львівська місцева влада кошти, передбачені на догляд і ремонт доріг, спрямувала на спрорудження пам’ятників С.Бандері
Полішка до Лучанин Показати IP 8 Січня 2014 17:28
з полегшенням!
Корінний лучанин Показати IP 8 Січня 2014 19:09
«З Луцька до Києва дорога хоч котися, тільки з боку Рівного маємо трохи проблем. А на Львівщині траса така, що нею й танки не проїдуть. Гарно від москалів окопалися», - пожартував Борис Клімчук . ЖАРТИ ЖАРТАМИ, але це вже не так смішно!!! БО Й КЛИМЧУК ВІДНОСИТЬСЯ ДО ТІЄЇ ВЛАДИ, ЯКА ОКОПУЄТЬСЯ ВІД СВОГО НАРОДУ !!! ЯНУКОВИЧ, що по цій дорозі до Луцька їхав? Пане Климчук, ну українці теж люди з гумором, але такого гумору не розуміють!!! ДОРОГУ ЛЬВІВ -РАДЕХІВ - ЛУЦЬК ЗРОБІТЬ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ПР!!
У-ух! до Корінний лучанин Показати IP 8 Січня 2014 22:49
Чому лучани повинні платити за майдонутих галичан?Адже у них дорога була погана і при померанчовому "отруєному" і зараз...то якої влади їм треба? МОЖЕ ПОЧНУТЬ ПРАЦЮВАТИ А НЕ МАЙДАНИТИ..
Корінний лучанин до У-ух! Показати IP 9 Січня 2014 10:07
Хіба ж я стверджую що волиняни повинні повинні із свого бюджету виділяти кошти сусідам на ремонт дороги? Щодо влади, то я б сказав ЯКОЇ ВЛАДИ НАМ ТРЕБА?
123 Показати IP 8 Січня 2014 21:46
Львівяни, як найбільш "волелюбна" частина нації, яка готова повісити і кинути в колодязь першого зустрічного, хто не кричить "слава" і "ганьба", вирішує доленосні питання подальшого розвитку "неньки" і буденне питання доріг не для їх "просвітленого" розуму.
Зимін Показати IP 9 Січня 2014 08:41
НЕ треба великої уваги приділяти цій трасі -поглянте на наші Волинські дороги , про сільські дороги я - мовчу!!!
Корінний лучанин до Зимін Показати IP 9 Січня 2014 10:29
Нагадаю, що ця дорога є ВАЖЛИВОЮ!!! Люди їдуть на лікування, відпочинок в ТРУСКАВЕЦЬ, МОРШИН і інш. місця!!! Львів є старовинне місто і цікаве для туристів, студентів які вчаться там! Після ЄВРО-2012 , Львів став притягувати до себе іноземних туристів! Серед міст у світу , куди рекомендують їхати туристам Львів займає 10 місце у рейтингу!!!
Луцьк до Корінний лучанин Показати IP 9 Січня 2014 13:27
Ну звичайно, лемкам хай ХТОСЬ цю дорогу ремонтує, а вони, як завжди, будуть тільки горланити на Майдані! За кого вони себе мають?! Розвелося дармоїдів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus