USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Дорогу Луцьк–Дольськ хочуть відремонтувати

17 Травня 2019 08:00
Дорога державного значення загального користування за напрямком Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ вимагає проведення ремонтних робіт.

Про це йшлося 16 травня під час засідання 23-ї сесії Волинської обласної ради.

Із відповідним запитом виступив депутат Микола Бущук.

«У зв’язку з катастрофічним погіршенням стану дороги державного значення загального користування Р 14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ протяжністю 155 км і з метою підвищення на ній рівня безпеки руху прошу включити вказану дорогу до Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018–2022 роки», – сказав Микола Бущук.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
самий свідомий Показати IP 17 Травня 2019 10:18
Давно пора, а то як щебінь з карєрів на всю область тягати (З ПЕРЕГРУЗОМ В ДВА РАЗА) всім дорожним фірмам, то це як добрий день. Ті хвалені дорожники спочатку роздовбали ту дорогу в хлам соваючи по 40 з лишнім тонн, при дозволених 22 тонах вантажу, то хай ще й своїм ресурсом її тепер поремонтують. Але ж це Україна. Тут за все повинен заплатити самий бідний, самий добрий, самий трудолюбивий та самий чесний платник податків - НАШ НАРОД,
ку до самий свідомий Показати IP 17 Травня 2019 11:03
Та не своїм ресурсом вони це зроблять, а знову нашим. І при цьому ще й собі не забудуть чималий шматок приникати. А якість... всі бачили як робиться... і нічого не зміниться доти доки буде процвітати безнаказанність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus