USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ФК «Волинь» можуть покинути двоє гравців

15 Грудня 2014 23:00
Двома футболістами з «Волині» цікавиться клуб із Дніпропетровська. Двоє - півзахисники.

Про це йшлося під час «прямої лінії» з головним тренером луцької «Волині» Віталієм Кварцяним в редакції газети «Волинь Нова» сьогодні, 15-го грудня.

«Є два гравця, якими зацікавилися ФК «Дніпро». Це футболіст Бікфалві Ерік Космін та Флорентін Матей. Ще цікавляться деякими іншими, але не такі кошти пропонують, щоб покрити витрати. Для мене завдання - зберегти побільше гравців, але я із задоволенням дивлюся, як хлопці ростуть в інших клубах», - розповідає Кварцяний.

Щодо продажу футболістів, то до тренера із таким питанням телефоном звернувся лучанин Лисюк.

«Є чутки, що Ви продаєте гравців, бо команда не має нормального фінансування, чи це так?», - запитав волинянин.

Зі слів тренера, це - чутки.

«Спеціального завдання в команди продавати гарвців, зі сторони інвесторів, немає. Загалом ми співпрацюємо з багатьма агентами, а зараз у нас є спецпідрозділ, який займається трансфером гравців, я туди не лізу, лише можу давати якісь поради, якщо мене попросять», - пояснив йому головний тренер ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 15 Грудня 2014 23:44
Шкода буде якщо продадуть. З такою кадровою політикою єврокубки нам не світять. Знову повторюється щорічна історія - в грудні претендуємо на єврокубки, а в травні боремося щоб в першу лігу не вилетіти...
Василь (продовжую) Показати IP 15 Грудня 2014 23:51
Віталій Володимирович! Порадуйте вже колись нас, вболівальників, виступами у кубку УЄФА. Ми любимо свій рідний ФК "Волинь", гордимось і поважаємо улюбленого тренера. І дуже хочемо гордитись досягненнями на євроарені!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus