USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фільм про Майдан став переможцем міжнародного кінофестивалю

21 Вересня 2015 10:47
Кінострічка про українську Революцію Гідності «Зима у вогні» посіла перше місце на міжнародному кінофестивалі у Торонто, – передає «Укрінформ».

Так, фільм здобув приз глядацьких симпатій у категорії документальний фільм.

«Я хочу подякувати за підтримку та визнання нашого фільму, як важливої історичної пам’ятки, присвяченої патріотизму та єдності українського народу», – сказав режисер фільму Євген Афінеєвський.

Він додав, що з 9 жовтня кінострічка буде доступна мільйонам користувачів сервісу Netflix.

«Я також хочу подякувати компанії Netflix та її чудовій команді за віру у наш фільм та донесення його до 65 мільйонів глядачів по всьому світу», – наголосив режисер.

Зазначимо, що в рамках кінофестивалю відбувся також показ іншого українського фільму «Пісня пісень» (режисер Єва Нейман).

Цьогорічний міжнародний кінофестиваль у Торонто проходить уже в 40-ий раз. Протягом 10 днів на розсуд аудиторії було представлено більше 300 кінострічок із понад 60 країн. Особливість фестивалю полягає у відсутності професійного журі, адже перемогу тут здобуває стрічка із найбільшою кількістю схвальних відгуків глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ФигВам Показати IP 21 Вересня 2015 12:39
«Зима в огне» — документальный фильм совместного производства США, Великобритании и Украины. Именно в такой последовательности. Как говорится - ни добавить ни убавить.
пп Показати IP 21 Вересня 2015 13:33
на мою думку, набагато цікавішою є стрічка Maidan Massacre. щоправда, там купа незручних питань і дерева на Інститутській ще всі на місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus