USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

ФК «Волинь» може стартувати у другій лізі в серпні, – Кварцяний

2 Березня 2016 22:14
Клуб повністю розрахувався з боргами перед футболістами за 2015 рік, проте через санкції буде змушений змінити формат роботи. Старт в другій лізі може відбутись вже у серпні 2016 року, проте остаточне рішення залишиться за керівництвом клубу.

Про це стало відомо під час післяматчевої прес-конференції поєдинку «Волинь» - «Зоря» сьогодні, 2 березня.

Головний тренер і президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний висловив сподівання, що найближчим часом інвестори приймуть рішення та конкретизують ситуацію на розвиток. Також зауважив, що клуб повністю погасив борги перед футболістами за 2015 рік.

«В нас - 4 штрафних санкції. Але враховуючи, що український футбол в агонії, як і вся країна, то все одно в нас є шанси зберегти клуб в іншому ракурсі, бо санкції будуть. І я підтримую рішення наших інвесторів – не платити за те, за що не треба було. Нас затиснули в куток. Рішення FIFA зовсім нелогічні. Не давали нам шансу довести, що правда і на нашому боці є», - заявив Віталій Кварцяний.
Разом з тим додав, що слід організуватись. Адже є можливість з нуля створити клуб, враховуючи всі юридичні нюанси:

«Почати з аматорів, друга ліга, перша ліга, якщо буде підтримка. І поки йде агонія, реорганізація і перезавантаження українського футболу, ми цей час використаємо для оновлення та очищення команди».
Насамкінець Віталій Кварцяний подякував за підтримку та зауважив, що треба «перетерпіти» важкі часи. Головне, з його слів, що «від клубу ніхто не відвернувся».

Щодо роботи в новому форматі, то головний тренер «Волині» планує старт в другій лізі на серпень 2016 року. Хоча підкреслює, що це лише його плани – остаточне рішення залишається за керівниками, які розпоряджаються коштами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 3 Березня 2016 09:33
якщо потрібне перезавантаження то перезавантажуйте, тільки не перейменовуйте клуб на назву торпедо, ми вже не в ссср живемо...
комент Показати IP 3 Березня 2016 10:11
Шкода, дуже шкода. Футбол геть продався, не спорт, а бізнес. Яка б не була команда, якщо немає грошей - грати не дадуть. От чому так? Волинь успішно виступала в сезоні, входила у топ 5! А в серпні вже можливо прийдеться виступати в 2 лізі.
коментарр Показати IP 3 Березня 2016 10:11
Палиця віддай команду іншим, кому це цікаво!
Ветеран Показати IP 3 Березня 2016 11:18
Назву прийдеться міняти, якщо клуб банкрот, то...... міняеться все. Головне не назва, а складова. Якщо в Кварца хватить сил і терпіння то все буде добре, без нього футбола на Волині не буде, А так пограемо знову з Рівним, хто памятає - це були справжні битви( Динамо-Шахта відпочивають).
Сераховичі Показати IP 3 Березня 2016 15:02
серце обливається кров"ю!! Боже.дай сили і здоров" я ВВ Кварцяному.щоб він зміг вистояти і зберегти славу Волині футбольноі!
Ігор Показати IP 3 Березня 2016 15:18
пропоную нову назву ФК "Луцьк" ФК "Лучеськ"
тиць-здиць до Ігор Показати IP 4 Березня 2016 18:27
ФК "Кварц" "Суперкварц" "Кварцюнайтед"
Любомльчанин Показати IP 3 Березня 2016 16:50
Думали "взути", "перехитрити" європейців , а вийшло як завжди. та думаю, що цей "дикий волиняка", "без копійки " не зостався.... нащо так брехати.... "нова команда", "новий фомат".... "шановні", наберіться сміливості і скжіть людям - ми "скосили" бабла, напхали свої кишені, а волинський футбол нам до одного місця...
спортсмен Показати IP 7 Березня 2016 16:43
нас надурили гроші не заплатили а як нам жити за що

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus