USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Гастролерам», які обкрадали квартири лучан, повідомили про підозру

19 Листопада 2016 14:06
Правоохоронці знешкодили організовану злочинну групу у складі 4 мешканців Закарпаття, - повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Зловмисники спеціалізувалися на вчиненні крадіжок з приватних будинків та квартир, розташованих на першому поверсі багатоповерхівок, шляхом відтискання вікон.

За три дні - 8, 24 та 25 жовтня 2016 року – "гастролери" обікрали дев’ять квартир та приватних будинків у Луцьку, поживившись грошовими коштами, технікою та ювелірними виробами на суму майже 200 тисяч гривень.

Як уже повідомлялося, двох членів групи – 26-річних молодиків, один з яких був до цього судимий двічі, а інший – чотири рази – луцькі правоохоронці затримали 25 жовтня цього року після вчинення ними крадіжки з приватного будинку на вулиці Корольова в Луцьку.

Іншим двом тоді вдалося втекти. Одного з них затримали наступного дня. Ще один перебуває в розшуку.

Учора, 18 листопада 2016 року, усім чотирьом "гастролерам" повідомили про підозру у вчиненні організованою групою кримінальних правопорушень, передбачених частиною 5 статті 185, частиною 5 статті 186 Кримінального кодексу України.

Відносно трьох підозрюваних обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Зловмисників перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макар Показати IP 19 Листопада 2016 22:30
Я б їх повбивав на місці злочину...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus