USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голови сіл та селищ телевізор дивитися не повинні?

21 Березня 2009 14:00
Директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук стурбована тим, що у суспільстві не поширюється шанобливе ставлення до праці. Про це вона розповіла під час розширеної наради з головами районних, міських, селищних та сільських рад області, – інформує 21 березня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіла пані Кучмук, за останніми наявними даними на Волині – приблизно 26 тисяч безробітних стоїть на обліку в центрах зайнятості. Проте у 2005-му ця цифра була ще більшою, – зазначила директор. 5 тисяч волинян працюють за скороченим працюють за скороченим робочим часом а, отже, є частково безробітними. Півтори тисячі жителів області – у відпустках за власний рахунок.
 
Раїса Кучмук стурбована тим, що лави безробітних у Волинській області можуть зрости ще на 7 тисяч осіб. Це може створити величезні навантаження на Фонд загальнообов’язкового держсоцстрахування на випадок безробіття, а «гроші мають властивість закінчуватися» – вважає пані Кучмук. За її словами, центри зайнятості мусять ставити на облік навіть тих, хто їздить на джипах.
 
До двох тисяч недобросовісних безробітних на Волині центрами зайнятості було вжито санкцій. Пані Кучмук стурбована тим, що багато людей бажають жити на виплати з держави замість того, щоб працювати. Раїса Кучмук закликала присутніх у залі сільських, селищних та міських голів не дивитися телебачення, зокрема серіали, новини та шоу. Адже вони не виховують у глядачів шану до праці, а, часто діють навпаки. Натомість очільники територіальних громад, на думку директора обласного центру зайнятості, повинні більше спілкуватися зі своїми жителями, з природою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Березня 2009 21:37
Може вона ще розкаже в котрій годині какати ходити? Є Закон - виконуй. Не подобається -...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus