USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гравці «Волині» - володарі Кубка Співдружності-2014

3 Лютого 2014 09:40
У Санкт-Петербурзі перемогою молодіжної збірної України завершився Кубок Співдружності-2014. У фінальному матчі підопічні Сергія Ковальця не залишили каменя на камені від господарів змагань збірної Росії – 4:0.

Українці виграли усі шість матчів на турнірі й у чудовому стилі провели останній поєдинок, не давши приводів суніватися у своїй перемозі. Центр захисту збірної цементував, як і раніше, захисник «Волині» Віталій Приндета, а лівий фланг півзахисту був за Редваном Мемешевим - повідомляє клубна прес-служба лучан.

«Волиняни» чудово впоралися із своїм завданням – збірна України не пропустила, а Мемешев став одним із авторів голів – на 48 хвилині матчу він забив третій гол українців. Редван замкнув передачу на "п'ятачку" від правої бровки.

Крім Мемешева, за Україну забивали Пучковський (4 хв.), Вакуленко (16 хв.) і Тотовицький (90 хв.)

Україна: Ткаченко, Писько, Вакуленко (Малиновський, 69), Приндета, Мишньов (Мякушко, 88), Юрченко, Мемешев (Близниченко, 79), Калитвинцев (Акулінін, 90+1), Сваток (Братков, 57), Мірошниченко (Гончар, 59), Пучковский (Тотовицький, 59).

Вітаємо збірну і «волинську» діаспору у ній із перемогою!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus