USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грицюк вже не хоче «халявної» квартири

1 Березня 2012 18:14
Голова бюджетної комісії облради Анатолій Грицюк відмовляється від безплатного житла в Луцьку. Мовляв, просив його, коли керував радою, а тепер він цю посаду не обіймає.
Про це йшлося 29 лютого під час засідання колегії облради.
Депутати знову повернулися до питання виділення безплатних квартир волинянам, які потребують поліпшення житлових умов.
Нагадаємо, Анатолій Грицюк розробив проект рішення облради «Про встановлення черговості отримання квартир особам, які потребують поліпшення житлових умов». У список отримувачів житла, окрім автора проекту, потрапили декілька працівників апарату ради, начальник бюро судово-медичної експертизи, інваліди та інші. Ця новина викликала певний резонанс у волинській пресі.
Тож 16 лютого соціальна комісія ради запропонувала виключити Грицюка зі списку отримувачів житла.
Голова обласної ради Володимир Войтович розповів, що ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536», яке зводить будівлю з квартирами для пільговиків, завершить роботу або в четвертому кварталі 2012 року, або в першому півріччі 2013. «Тобто ми говоримо про житло, якого немає», ‒ зауважив посадовець.
Грицюк зазначив, що нині його намагаються очорнити. Мовляв, при зведенні цього будинку не планувалося залучення бюджетних коштів. «Коли я працював головою облради, ми хотіли створити такий собі кооператив. Я і ще 4 людини з апарату. І, дійсно, людей знедолених включили, які 15-20 років просили квартиру. Нині я себе виключив з того списку, бо вже не є головою ради. А дехто гріє зуби, ніби Грицюк за бюджетні кошти хоче отримати квартири, але тут немає бюджетних коштів», ‒ розказав депутат.
Щоправда, зі слів обранця громади, коли мерія Луцька виділила землю під будівлю, кооператив вирішили не створювати. «Ми домовилися з організацією, яка виграла конкурс на будівництво, що вона на тій землі будує нам 14 квартир однокімнатних безплатно», ‒ каже Грицюк.
Голова ОДА Борис Клімчук запропонував вирішити ситуацію шляхом передачі збудованих квартир луцькому міськвиконкому.
Натомість «регіонал» Олександр Курилюк переконаний, що можна людей зі «списку Грицюка» включити до переліку дітей-сиріт, які теж претендують на отримання безплатного житла. «Але не всіх. Там є люди, яких з сиротами не порівняти: начальник обласного бюро судово-медичної експертизи чи працівник міськради», ‒ висловився він.
Тож долю цього питання депутати облради вирішать під час сесії 6 березня.
Нагадаємо, що на квартирну чергу в Луцьку Анатолій Грицюк став у квітні 2011 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Перехожий Показати IP 1 Березня 2012 18:23
С...на безрога! Мало земельки відхватив? В горло всерівно не проковтнеш! А як дивитись вочі своїм однопартійцям і виборцям? Згинь з горизонту!!
тиць-здиць Показати IP 1 Березня 2012 19:01
Це він перед виборами "не хоче". А після виборів захоче, ой як захоче, сита пика, коли вже її розіпре.
Всезнайко Показати IP 2 Березня 2012 08:16
Спочатку соціальна комісія ради запропонувала виключити Грицюка зі списку отримувачів житла, а потім він "відмовився"...
Мілена Показати IP 2 Березня 2012 09:35
"Анатолій Грицюк відмовляється від безплатного житла в Луцьку. Мовляв, просив його, коли керував радою, а тепер він цю посаду не обіймає" - що за цирк?? йому мало хати в Ківерцях + перед місцевими виборами ще земельки пригріб...не розумію таких людей... як так можна, а ще ж до ВР сунеться... ну от хто за нього проголосує та і навіщо... позорисько "Батьківщини"!..
вова Показати IP 2 Березня 2012 09:56
жирные крысы-скоро их ... в двери не пролезут.кто при власти-тот и грабит свой народ.козлы конченные.
Омелько Показати IP 2 Березня 2012 09:59
Йому корів пасти!!! І копанку вирити халявну)))) ...
Лучанин Показати IP 2 Березня 2012 10:36
Але ж вгодована пика, як втратила вже видно совість, а в Гараджі він не хоче земельки, там ще не купив?Схаменися, бо Бог прискорить тобі земельку і хатинку два на три, з собою нічого не візьмете ти і тобі подібні
ха-ха Показати IP 2 Березня 2012 10:50
які ківерці?! ви його хороми в жидичині бачили?! ото.
Пані Показати IP 2 Березня 2012 10:56
До Вашого відома, начальник судової експертизи живе з двома дорослими дітьми, жінкою, батьками жінки і її братом у двокімнатній квартирі. Діти - дорослі. Я не виступаю проти сиріт, але у всьому теж має бути межа. Це так само ,як в свої часи чернобильці отримували пільги. А ми не живемо в зоні зараження? Треба дійсно перевіряти, кому потрібна та квартира , а кому потрібна у подарунок "племінниці троюрідною бабки його мами"
Бізон до Пані Показати IP 2 Березня 2012 12:03
Можливо прописаний! Та і комент сам на себе написав! Черга првинана бути контрольована громадою, а не чинами!!!
п.п Показати IP 2 Березня 2012 12:14
пані- не викликайте обурення людей - сьогодні здорові мусять думати про себе самі. а діти сироти та інваліди потребують підтримки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus