USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Іваничівську РДА довірять «свободівцю»?

22 Березня 2014 17:52
Виконувач обов’язків президента Олександр Турчинов звільнив 15 із 16 керівників районних державних адміністрацій на Волині. З-поміж них — і Лідію Томашевську, очільницю Іваничівської РДА. Вочевидь, Лідія Михайлівна, медик за фахом, повернеться на посаду головлікаря Іваничівської районної лікарні. Водночас вона зберігає за собою мандат депутата обласної ради.

Згідно з інформацією "Нововолинська ділового", на посаду голови райдержадміністрації призначать представника партії "Свобода" — найактивнішої в Іваничівському районі. Імовірно, це буде Андрій Бадзюнь депутат районної ради. Той самий Андрій Бадзюнь, що виступав на сходах Нововолинської міськради 26 лютого, закликаючи городян відправити міського голову Сапожнікова у відставку й докорінно очистити владу в нашому місті. Його запальний, енергійний виступ справив тоді сильне враження на присутніх.

Довідково. Андрій Бадзюнь народився 1976 року, виріс у Грядах, там-таки вчився у школі. Закінчив Володимир-Волинський технікум механізації і гідромеліорації сільського господарства, а також машинобудівний факультет ЛНТУ. Працював на "Оснастці". Випускник ЛРІДУ НАДУ при Президентові України (2011 р.), магістр державного управління.

Депутатом Іваничівської райради Андрій Бадзюнь був у 2006-2010 роках. Входив до постійної комісії з питань законності і боротьби зі злочинністю.
Нині є помічником депутата облради О.Бика (на громадських засадах).

Тривалий час працював енергетиком і механіком на "Оснастці", нині — енергетик підприємства "Богдан Моторс".

У розмові з кореспондентом "НД" Андрій Бадзюнь повідомив, що з 15 кандидатур на голів РДА на Волині 10 — від БЮТ і лише 5 — від "Свободи".

В Іваничівському районі партія "Свобода" нині є провідною. Після бурхливих мітингів і акцій протесту багаторічний керманич району Анатолій Стадник просто на майдані написав заяву про відставку з посади голови райради. Депутати довірили головувати в райраді свободівцю - Віктору Вілентку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Я Показати IP 22 Березня 2014 19:24
Правильно говорят у них "куда ни плюнь кругом Бадзюнь" Знаменитая нововолынская семейка рвется к корыту. А безработный он только на бумаге . Любой житель Нововолынска подтвердит.
рома Показати IP 22 Березня 2014 19:49
я в шоці воно обезбашене на цілу голову. він і Томашевська - оце заміна.
Рита Показати IP 22 Березня 2014 20:33
Жителі Іваничівщини в ШОЦІ. Проміняти Лідію Михайлівну на ЦЕ
my_gift до Рита Показати IP 22 Березня 2014 21:05
Вона без роботи не лишиться, а людині стаж буде йти. Чи Вас жабка ніжно за шию обнімає??
Olha Показати IP 22 Березня 2014 20:42
А нововолинці перехрестилися з полегшенням.Коли вже цей бандюківський бардак закінчиться?
Спасибо Майдан Показати IP 22 Березня 2014 22:31
Ми здобули...
при Томашевській Іва Показати IP 22 Березня 2014 22:46
при Томашевській Іваничівський район трошки піднявся, а зараз знову буде помийна яма. керувати будуть усі, а потім "я нічого не підписував. то дівчата діловоди".
справедливий до при Томашевській Іва Показати IP 22 Березня 2014 23:44
Все це правда! Сьогодні розприділення посад в області відбувається за способом, хоч і з комплексом не повноцінності, але за квотами. На приклад: Ківерцівський р-н, головою райдерадміністрації запропоновано кандидатуру з групи старого Кирильчука та його сина. Лех І.Б. погряз в корупції давав взятки, брав в кращих друзів по 10 тис. зелених чи може так треба.
в курсі справ до при Томашевській Іва Показати IP 23 Березня 2014 10:08
так, лизодупи при керівництві обласного депутата класно стартанули в районі.... та і сам депутат не погано прибарахлився....
007 Показати IP 23 Березня 2014 09:29
дійсно, від добра добра не шукають, але не в україні. професійного керівника замінити на політичного крикуна - результати не забаряться) керівна робота передбачає знання законів, наказів, інструкцій, можливість їх адекватно донести до працівників, розяснити, передати до виконання та проконтролювати. керівник бере на себе відповідальність у складних питаннях, приймає рішення, а великий досвід зменьшує помилковість рішень в десятки разів. що тут казати, яке посієшь - таке й пожнешь.
санітарка Показати IP 23 Березня 2014 10:14
"Вочевидь, Лідія Михайлівна, медик за фахом, повернеться на посаду головлікаря Іваничівської районної лікарні." і буде надалі стригти по 200 баксів за влаштування на роботу в ЦРЛ
Наталя Камишникова Показати IP 23 Березня 2014 20:27
Колеги з "Волинських новин", зверніть увагу на оновлення цієї інформації на сайті "Нововолинськ діловий". На сайті облради висіла давно застаріла інформація. Неточність щодо місця роботи я в новині, яку ви передрукували, виправила ще вчора! Андрій Бадзюнь був тимчасово безробітним багато років тому - ще на початку свого депутатства в Іваничівській райраді (2006-2010). Потім він тривалий час працював начальником енергомеханічного відділу на "Оснастці", нині - енергетик Нововолинської філії підприємства "Богдан Моторс". Щодо безробітних, про яких тут так зверхньо хтось із анонімних коментаторів відгукнувся. Я зі своїм червоним дипломом Московського державного університету вже вдруге в житті стала безробітною. Се ля ві, і ви не зарікайтесь. Чіпкі руки влада дотепер цінувала більше, ніж мізки. Щиро сподіваюсь, що посаду голови Іваниівської РДА довірять саме Андрію Бадзюню - щирому патріоту, людині з технічною і управлінською освітою та, виробничим досвідом. Зичу йому успіху, а вас усіх перепрошую за неточність.
Наталя Камишникова Показати IP 23 Березня 2014 20:42
Листа на сайт "Волинських новин" з настійливим проханням внести виправлення в цю інформацію я надіслала. А поки що раджу всім зайти на сайт "Нововолинськ діловий" і прочитати цю новину там.
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 19:28
Я за Бадзюня Андрія!!!Хороша людина!!:

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus