USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кандидатів в очільники районів перевірятимуть правоохоронці

26 Серпня 2014 12:40
Визначити, чи є серед кандидатів на посади голів райдержадміністрацій та начальників структурних підрозділів облдержадміністрації правопорушники, допомагають правоохоронці.

Про це під час оперативної наради 26 серпня повідомив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

З його слів, минулого тижня продовжили роботу із обговорення кандидатур на посади голів РДА, управлінь та відділів облдержадміністрації.

Інформація надходить від представників громадськості, через особисті звернення. В облдержадміністрації вивчають ці питання, спілкуються з представниками громадських організацій та правоохоронцями, щоб встановити, чи мають кандидати за спиною правопорушення, чи є серед них ті, хто негативно проявив себе під час подій на Майдані.

Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло, що громадські активісти невдоволені новими призначеннями голів РДА. Зокрема, величезне обурення з їхнього боку викликало призначення на посаду голови Рожищенської держадміністраціїАнатолія Матвійчука.

Із переліку потенційних кандидатур на посади голів райдержадміністрацій виключили претендента на керівника Любомльської РДА Андрія Півнюка, за те, що він ухиляється від мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Любомльчанин Показати IP 26 Серпня 2014 13:17
Це ж треба, що першим із кандидатів на Голову РДА в Любомлі, "претендував" головний хабарник і злодій, людина нечесна, з низькими моральними якостями, Півнюк?... Виникає питання до Гунчика, як так могло статись - ви що не "конролюєте" ситуацію ?...
Пересічний громадяни до Любомльчанин Показати IP 26 Серпня 2014 13:28
У нас тепер обізвати людину як "добрий день". Виходь на "МАЙДАН", обливай брудом того, хто тобі не подобається - і НІЧОГО тобі за це НЕ БУДЕ. От тільки ДЕ!!!!???? моральні якості тих, хто так робить? Хто їм дав право виступати від імені громади? P.S. "Майдани" і подібні їм події, які ми спостерігаємо останнім часом - свідчення низького розвитку суспільства. І нікуди від цього не дітись.
888 Показати IP 26 Серпня 2014 13:51
тебе не обізвали пересічний ,немає за що ,гУНЧИК веде себе як бик без мозгів, як що в Порошенка такі кадри працюють то про яку перемогу ми говоремо,гунчик слова свої не контролює а ти хочеш щоб він ситуацію контролював.
Рожищанин Показати IP 26 Серпня 2014 13:57
Цим так званим активістам - представникам громадськості - їм усім разом до Толіка Матвійчука далеко й далеко. Людина чесна, порядна, з своєю життєвою позицією, досвідчений, виважений, мудрий, компетентний - Анатолій Васильович саме та кандидатура, яку зараз сприймає весь Рожищенський район. Як може зрівнятись з Матвійчуком Дулюк? Ніяк!!! Дулюк ніхто і звуть його ніяк - така думка господарського активу району - керівників підприємств, установ, організацій, усіх без винятку сільських голів. Чому ці прихвостні-активісти забули як Турчинов звільнив усіх голів районних адміністрацій у березні місяці цього року? Це було нормально. Нормально на їхню думку було і те, що Дулюк позвільняв своїх заступників, які йому дістались у спадок від Масалова. Які претензції по роботі могли бути до Тараса Войтовича чи до Саши Іщука? Ніяких!!! Хлопці вправно виконували свої посадові обовязки, але Дулюк скористався своїм правом - є норма Закону України "Про місцеві державні адміністрації", яка дозволила йому звільнити заступників. І це в принципі нормально - новий голова хоче мати свою команду. Це усі сприйняли як належне. А те, що Президент хоче теж скористатись своїм законним правом сформувати свою команду на місцях - так усі ці горе-активісти завили як С*УКИ!!! Ганьба!!! Дулюче, голово адміністрації, розясни це своїм гончим і заспокой їх, а сам - відступися, відступися по-чоловічому, з гідністю. Дай людям працювати, не каламуть воду і сходи ліпше в юстицію і викресли себе як керівника партії Наталії Королевської в районі. А в кого прислужувала Королевська - ми усі знаємо... До речі, зараз готується лист за підписами авторитетних людей району, сільських голів, директорів шкіл, керівників підприємств і структурних підрозділів адміністрації про те, що тобі ніхто не довіряє і те, що керівник ти ніякий і не заслуговуєш керувати районом... Думай, як з честю вийти з ситуації... (Біта, камуфляж, бруківка, Бурий з пістолетом, брат на чолі дикої орди навряд чи допоможуть...)...
Рожищанка до Рожищанин Показати IP 26 Серпня 2014 18:04
Підтримую Ваші слова, до яких пір ми будемо мовчати і боятись. У наш район потрібен господар ,а не блазень і знайдеться сотні людей які підпишуться аби.засвідчити бездарність дулюка ... З таким головою нашому району світить тільки велика ДУЛЯ ... .
Житель міста до Рожищанин Показати IP 26 Серпня 2014 22:18
Активізувалися соратники - почали мінуси "лупити" - а все з однієї ай-пі адреси!!!
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 14:25
внас самопроголошені активісти з мозгами а всі остальні без мозгів
Безпартієць Показати IP 26 Серпня 2014 15:12
Шановний пане В. Гунчик, саме перше хочеться попросити Вас не реагувати на злісні провокації. Ви людина кваліфікована і досвідчена у підборі кадрів і самі можете вирішити, під час особистої бесіди, чи людина порядна та достойна обіймати посаду РДА. Дуже неприємно спостерігати за тим як ганьблять Півнюка А.А. не шкодуючі ні підлих слів ні тим більше вчинків. Майдан звісно зробив свій вклад в історію змінивши не тільки країну а й нас самих, але саме образливо те що Майданом почали прикриватись ті хто жодного відношення до нього немає.. Велике прохання Вас добряче подумати перед тим як приймати рішення і всеж таки дати можливість Півнюку Андрію Андрійовичу проявити себе на посаді Любомльської РДА і довести усім що він дійсно кваліфікований, порядний, відповідальний, гуманний, толерантний та просто майстер своє справи.
Любомльчанин до Безпартієць Показати IP 26 Серпня 2014 19:21
Весь Любомль "стогне" від "подвигів Півнюка - "переправа "чорномазих" через Буг,його злочинна діяльність на посаді за Голови Любомльської ради (з достовірних джерел відомо, що на його рахунку "прихватизованих" ділянок, тільки більше 50- на підставних осіб), людина з низькими моральними якостями - злодій, хабарник, кар"єрист, хам...
Безпартієць до Любомльчанин Показати IP 27 Серпня 2014 08:23
Ви доведіть що це так а тоді лийте бруд, Вносете людям у вуха всякі несенітниці-знаєте що це дієвий спосіб на нечесному шляху до захоплення влади. Всі чули, але довести зась-ідіть у відповідні органи та візьміть підтвердження злочинної діяльності Півнюка-я впевнений що у Вас не вийде.
житель с.Липини Показати IP 26 Серпня 2014 16:12
нехай перевірять в нас працівників сільської ради , в нас голова сільради за зарплату голови вже побудував міліоний бізнес!!! нажаль Липинський голова сам будь кого пролюструє !!!!!!!!!!!
Руслан Показати IP 27 Серпня 2014 09:38
Я особисто знайомий з Півнюком і мав не раз з ним справу-допоміг без хабаря і без затримки...що ви тут гоните?
ГО Показати IP 28 Серпня 2014 10:18
Щеб Ратнівського перевірили???? Ато БАТЬКО А тепер і СИНОЧОК -ДЕ РОЗУМ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus