USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Карантин – не завада: у Луцьку відбувся чемпіонат з пляжного волейболу

15 Серпня 2020 19:40
ІІ відкритий чемпіонат з пляжного волейболу серед юнаків 2003 і 2005 р. н. та молодших відбувся днями у Луцьку на оновленому майданчику.

Два дні поспіль, 13 і 14 серпня, молоді та активні волейболісти з 16 команд мали гарну можливість позмагатися у спортивній вправності, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Цьогорічне карантинне літо набридло навіть найзатятішим любителям посидіти вдома. Відкритий чемпіонат міста Луцька з пляжного волейболу серед юнаків, організований Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, зібрав багато охочих позмагатися просто неба. І не лише за спортивну першість, а й за чудові подарунки від Фонду.

Проте найголовнішою для юних спортсменів була потреба відчути повернення до спортивного життя після довготривалої перерви.

«Вісім команд вчора грало і сьогодні теж. Діти в піску, емоції позитивні, від карантину відходять і тут відпочивають», – тішиться тренер з волейболу Ігор Кравчук.
Хоча карантин донині триває, проте у Фонді «Тільки разом» знайшли спосіб, як влаштувати чемпіонат для юних любителів гри у волейбол, і провели турнір з дотриманням усіх карантинних правил.
«Слава Богу, ми маємо відкритий майданчик. Тут перебуває не більше десяти людей, тому все в межах дозволеного і в межах того, що ми зараз можемо зробити, – розповідає заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода. – На жаль, не можемо масштабні заходи провести, однак такі – цілком реально. І не лише реально, а й дуже потрібно, щоб люди якось потрошечки виходили з того стану вимушеної сплячки та вимушеного карантину й долучались до соціальних заходів».
Хоча школяр та гравець у волейбол Павло Лук’янович і не виборов головного кубка, проте хлопець задоволений, що вдалося побачити своїх друзів та відчути дух суперництва.

«Я дуже радий, що Фонд «Тільки разом» влаштував такі змагання. І хочу, щоб їх влаштовували більше, адже всім це дуже подобається», – поділився юний волейболіст.

Спортивне свято завершилось на позитивній ноті. Окрім переможців, з гарним настроєм та пам’ятними подарунками пішли додому усі учасники турніру.
Як повідомили у пресслужбі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», юних волейболістів відзначили кубками, медалями, грамотами, а також на пам'ять про турнір подарували зручні пляшки для води.

РЕЗУЛЬТАТИ серед юнаків 2003 р. н. та молодших:
1 місце – Городюк Павло, Кушнірук Богдан;
2 місце – Сасовський Назар, Панасович Тарас;
3 місце – Булавчук Данило, Глух Назарій;
4 місце – Пилипенко Іван, Кушнірук Микола.

РЕЗУЛЬТАТИ серед юнаків 2005 р. н. та молодших:
1 місце – Городюк Павло, Кушнірук Богдан;
2 місце – Панасович Тарас, Кушнірук Микола;
3 місце – Лук’янович Павло, Конотопчик Назар;
4 місце – Пилипенко Дмитро, Пилипенко Іван.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus