USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Керівники АТО – люди з минулого, які симпатизують Путіну?

29 Травня 2014 10:57
Генералітет, який зараз керує силовими відомствами, це, здебільшого, «або п’ята колонна, або руйнівники збройних сил України». Таку думку висловив військовий експерт Ігор Пилявець у своєму інтерв’ю для «Радіо Свобода».

Серед тих, хто бере участь у підготовці АТО, ще досі є люди, які «симпатизують» Росії й які «набудували собі палаців», розпродаючи майно армії.

Старі генерали, які керують АТО звикли будувати собі дачі. Вони не бойові генерали. Вони не знають, що робити фактично, - стверджує Ігор Пилявець.

Одне з питань, яке хвилює українців - чому гроші, які зібрали люди на бронежилети і спорядження для військових, які знаходяться безпосередньо в зоні АТО, Міноборони витрачає на простирадла, матраци чи форму для флоту.

Як повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук під час брифінгу в Українському кризовому медіа центрі 25 квітня, вище керівництво підрозділів, які проводять антитерористичну операцію на Донеччині, не достатньо відповідально ставиться до виконання своїх обов'язків, - повідомляє Espreso.tv.

"У нас є великі претензії щодо організації антитерористичної операції з самого її початку. Ми бачимо ефективну роботу керівників середньої ланки, проте є генерали, яких більше хвилює зовнішній вигляд підданих, ніж планування та проведення операції", - сказав Тимчук.

Один з керівників антитерористичної операції (АТО) генерал-майор Юрій Борискін - генерал - хабарник із зв`язками в Росії. Таку думку виразив військовий експерт Андрій Куліш, - повідомляє takeinfo.

Згідно з повідомленням, генерал-майор Юрій Борискін на першому етапі категорично забороняв вішати озброєння на МІ-24 (літали без підвісів).

Як пише пан Куліш у Фейсбук, льотчики просили - ну хоч НУРСи давайте почепимо. Відповідь категорична - немає. До подій 2 травня, коли збили українські військові вертольоти над Слов`янськом, навіть відповісти було нічим, адже на вертольотах не було озброєння. Тому, решта екіпажів відмовилася вилітати, а генерали піднесли це як малодушність і боягузтво. Нібито 15 осіб (5 екіпажів) злякалися , і на них буде заведено кримінальну справу. А зараз різко замовкли про цей випадок, видно трохи розібралися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лпдмуа а простише и Показати IP 29 Травня 2014 11:06
а для кого цце був секрет? хіба для Турчинова і Парубія
ЧЕ Показати IP 29 Травня 2014 11:11
Де той Мохницький? За дохторською ковбасою в Одесу поїхав?
лпдмуа а простише и до ЧЕ Показати IP 29 Травня 2014 11:22
ні він вже медаль від Ківалова получив тепер поіхав за грамотою
Рамка Показати IP 29 Травня 2014 11:21
немає слів... а ті, що є, тут писати не можна..
ВОНо до Рамка Показати IP 29 Травня 2014 11:46
вже треба писати. Так ось доки душ 10-15 дачних генералів не буде показово розстріляно будуть гинути рабоче-крестьянские солдати. Бо таке бидло простонароддя має за сміття і гибель навіть тисяч бійців для нього ніщо
Рамка Показати IP 29 Травня 2014 12:09
Згідна на 100%. А ще: доки ми будемо про себе думати і писати "Воно", нас так і будуть сприймати! Пора міняти про себе думку!!
Хрін до Рамка Показати IP 29 Травня 2014 12:13
нік то прояв підсвідомості, воно -то і є воно тобто нейтральне, ні вашим ні нашим, рамка то обмеження себе в видуманих штучних кордонах, тобто небажання бачити всю картину свуту в його повноті і красі
Patrik Показати IP 29 Травня 2014 12:32
Юрій Борискін повинен відповісти по всій строгості Закону... Таким генералам терористи, сепаратисти, окупанти та інші вороги України - не конкуренти, бо вони нанесли Україні шкоди набагато більше, ніж терористи... Судовий процес над Борискіним має бути показовим, тобто всі його злочини повинні бути викриті і доведені до відома пересічних громадян... Це потрібно провести прозоро, чітко і оперативно, в противному разі Борискіна і таких, як він, порвуть на клапті вбиті горем матері невинноубієнних солдатиків, а у разі бездіяльності доберуться і до влади... Бо в них важка втрата, страшне горе, яке не в силі пережити...
ВОНО до Patrik Показати IP 29 Травня 2014 12:39
анекдот часів афганської війни: сидить душман з снайперською гвинтівкою на горі, внизу радянська військова колона. Знає що наказано йому вбивати офіцерів, от і бере довідничок. Дивиться в приціл -ага офіцер 3 зірочки на погні і одна полоска -відкриває довідник читає лейтенат 200$,знову дивиться -одна зірочка і дві полоски- читає майор 500$.думає ще раз гляну -бачить погон без полосок і дві зірочки - читає прапорщик, а ціни НЕМА. Питається в сусіда - а чого тут ціни нема. Той відповідає їх стріляти неможна вони живими користі нам більше принесуть
НОНА Показати IP 29 Травня 2014 15:23
Цей Борискін у Володимирі служив, падлюка конкретна. Солдат і офіцерів за людей не рахував. таких до стінки ставити треба. де Правий сектор? Де Данильчук? Роз** Борискіна як ворога української держава за те, що ганьбить українську армію.
володя Показати IP 29 Травня 2014 16:09
Далеко йти не треба. Під Луцьком в Ківерцях В/Ч розікрали, вирізали вщент. І сьогодні металолом постійно крадуть і здають. А шукаєм гроші на бронежилети. А конфіскацію майна!!!!!!! для мародерів!!!!!
точно Показати IP 29 Травня 2014 17:27
зрадників дуже багато.
ВДВ Показати IP 17 Червня 2014 16:45
При проведенні навчань у військові частині,замість готовити техніку та особовий склад до навчань на полігоні у Рівному,ганяв мяча на корті з ракеткою в трусах перед всім особовим складом військової частини! Подальше заставляв офіцерів та прапорщиків =скинутись= йому на пістолет та шаблюку.Хапуга,наглец,пох-ст,все для себе-нічого для солдата та офіцера, таких генералів половина в ЗСУ ...Треба всім генералам робити люстрацію на предмет умінням керувати людьми, перевірити їхні статки(квартири,дачі,машини) - ось де наші гроші на Армію України!
Борискін Показати IP 29 Серпня 2014 12:13
https://www.youtube.com/watch?v=RJJsgfI_UTw&feature=youtu.be
Борискін Показати IP 29 Серпня 2014 12:14
https://www.youtube.com/watch?v=RJJsgfI_UTw&feature=youtu.be - розслідування про Борискіна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus