USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кінопоказ у Луцьку: «Євромайдан. Чорновий монтаж»

18 Листопада 2014 16:16
Мандрівний фестиваль правового кіно запрошує на фільм про Євромайдан. 24 листопада о 16:00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться відкриття Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини DocudaysUA. Про це інформують організатори.

Лучани та гості міста матимуть змогу переглянути український документальний фільм режисера Романа Бондарчука та режисерів ініціативи «Вавилон’13» – «Євромайдан. Чорновий монтаж», який у дещо іншій версії був представлений цьогоріч на Канському фестивалі.

Це не просто фільм – це найпромовистіші кадри про три місяці революції духу, де кожен свідомий українець залишив своє серце, а хтось – і життя. Ми побачимо історію народного єднання – від каструль на голові, до беркутівських кийків і реквієму-стогону за Небесною сотнею.

Чи відбулася Революція гідності в Україні з погляду нас сьогоднішніх? Що живе в наших душах тепер і що робитимемо далі? Як кожен із нас бачить себе в сучасній Україні? Думками на ці та інші питання будемо ділитися після перегляду фільму.

Особливо запрошуємо на відкриття тих, хто розпочинав Майдан у Луцьку, хто стояв на барикадах у Києві, блокував траси, представників Самооборони, Автомайдану, Правого сектору та всіх громадян, для кого Революція гідності стала невід’ємною частиною життя.

Вхід на фільм – вільний.

P.S.: Першими цей фільм побачать вихованці Ківерцівського медичного коледжу, показ якого відбудеться в цьому навчальному закладі о 13:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАНДРІВНИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ. 2013

Довідково:

Docudays UA – єдиний в Україні Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Він проходить щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. Участь у ньому беруть фільми режисерів більше 70 країн світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus